Késsel „kért kölcsön” a taxistól egy budapesti férfi

2022. január 10. 12:18

A férfi ezután a VII. kerületbe vitette magát, ahol arra kérte a sofőrt, várja meg az autóval.

2022. január 10. 12:18
null

Egy férfi bicskával fenyegetőzve kért kölcsönt egy taxi sofőrjétől vasárnap a XIII. kerületi Szent István parknál, sérülés nem történt, a feltételezett elkövetőt elfogták a rendőrök – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

A közlemény szerint az utas 14 ezer forintot kért kölcsön a sofőrtől, aki először nem akart adni, de amikor az utas elővett egy zsebkést, inkább mégis fizetett.

A férfi ezután a VII. kerületbe vitette magát, ahol várakozásra kérte a taxist, de a sofőr tíz perc után, 20 óra körül értesítette a rendőrséget. A feltételezett elkövetőt hétfő hajnalban VII. kerületi járőrök fogták el, a kést lefoglalták tőle. A 31 éves férfi ellen a XIII. kerületi rendőrkapitányság zsarolás bűntett gyanúja miatt indított nyomozást.

(MTI)

A kép illusztráció (police.hu)

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ernie Pantuso
2022. január 11. 06:12
ÉS... Zsarolásért itélik el! Én nem vagyok egy jogvégzett ember, de nekem ez fegyveres rablás. A bírót, ügyész, mindet meneszteni kellene.
Nehidd El
2022. január 10. 12:53
Csak engem emlékeztet ez a történet az ellenzék időnként elköpött, de igazi kampányüzenetére? "Te retkes, ostoba gomba, szavazz ránk, majd mi megtanítunk európaian viselkedni és persze takarékosabban élni!"
Locomotive
2022. január 10. 12:38
Az ügyész úgy is elengedi :-) Elképesztő... lopásokért tettünk feljelentést, sok 100.000 forint értékben loptak el a kerékpárokat pár nap alatt a társasházunk udvarából. A rendőrség nagyon profi módon beazonosította a retket és el is kapták, az ügyész viszont azonnal szabadlábra tette :D Szóval ne a rendőrséget szidjuk, mert ők tényleg jól tolják. Az ügyészség engedi csak a cigányterrort :D Hát, van ilyen.
74bro
2022. január 10. 12:37
Miért várt a sofőr tíz percet? Hátha jönnek a tesók is, akiknek meg épp ötvenezer forintjuk hiányzik? Meg a karórájuk?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!