Harcba szállnak Soros ellen – Elindult a Védett Társadalom Alapítvány oldala

2022. január 11. 19:16

Céljuk, hogy a normalitást képviselő emberek hiteles képet kapjanak a világ történéseiről, védve legyenek a Nyílt Társadalom Alapítvány generálta „információs támadás” ellen.

2022. január 11. 19:16
null

Elindult a vdtablog.hu, a Védett Társadalom Alapítvány információs oldala. 

ezért a kuratórium – Földi László elnök, Moys Zoltán alapító, Földi-Kovács Andrea, Szabó Anett, Trombitás Kristóf és Kovács Zsolt – úgy döntött, hogy elindítja a vdtablog.hu-t, a szervezet információs oldalát. 

A portál célja, hogy a normalitást képviselő emberek hiteles képet kapjanak a világ történéseiről, ezáltal védve legyenek a Nyílt Társadalom Alapítvány generálta „információs támadás” ellen. A vdtablog.hu oldalon elsősorban munkatársaik, hazai és külföldi tudósítóink anyagait fogják publikálni – elemzések, interjúk, szakértői beszélgetések formájában.

„A saját készítésű videóinkban pedig korábbról ismert – közben megszűnt – műsorokkal, valamint a média világában köztiszteletnek örvendő kollégákkal és szakértőkkel találkozhatnak azok, akik figyelemmel kísérik a munkánkat.” – fogalmaztak az alapítvány képviselői.

(MTI)

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Forgalmazó
2022. január 12. 08:32
NAGYON HELYES!!!
vip era
2022. január 12. 05:58
Dávid,Góliát ellen. Ismétlődjön meg a történet.
bagira
2022. január 12. 05:36
Külföldi lapokban is jelenjenek meg.
Robur
2022. január 11. 23:09
Micsoda patinás névsor.:-)))))))))))) Asztamindenit!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!