Péterfi Judit lesz Márki-Zay Péter sajtófőnöke

2022. január 04. 17:58

A korábbi riporter, újságíró azt szeretné bemutatni, hogy Márki-Zay „szerethető ember, aki közülünk való”.

2022. január 04. 17:58
null

Márki-Zay Péter közösségi oldalán tartott rendkívüli sajtótájékoztatón jelentette be, hogy Péterfi Judit lesz mostantól a sajtófőnöke, aki korábban a Privátszféra nevezetű műsor vezetője volt. Péterfi Judit ezzel már a második korábbi ATV-s, aki Márki-Zay csapatába igazol, Simon András december elején jelentette be, hogy a miniszterelnök-jelölt stábjához csatlakozik.

Péterfi Judit egyébként „rengeteg videót, nagyon sok tartalmat” ígért, valamint azt is, hogy Márki-Zay Péter életébe is rengeteg bepillantást láthatnak majd követői. Az egyesült ellenzék miniszterelnök-jelöltje a műsorvezető szerint 

olyan szerethető figura, aki közülünk való, [...] akit egy ország szeretett meg”.

 Nyitókép: Facebook

Összesen 212 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
samuka
2022. január 09. 18:53
Mármint a Medgyessi trikolórjának. Ha van még aki emlékszik rá.
samuka
2022. január 09. 18:52
Péterfi Juditnak rossz helyen van a kék szalagja. Mint anno Medgyessinek. Egy brancs ez...
darling
2022. január 06. 21:53
Ne akarja velem senki elhitetni, h sz---ból lehet várat építeni! Elnézést a nem túl ízléses mondatért, de valójában a magyar szólásmondást parafrazeáltam. Hát csak szeressék ők, ott a balon, van még rá idejük áprilisig, aztán pedig úgyis lapát.... De azt en akarják az emberekkel elhitetni, h MZP egy szalonképes politikus, a képes lenne Magyarországot vagy bármelyiket kormányozni, miniszterelnökként! Egy pszichésen zavart alakot próbálnak meg tolni! Ez egy nagyon - nagyon rossz vicc! Még annak tudatában is, h úgysem fognak nyerni vagy ha csalással mégiscsak bejönne a dolog, Fletó úgyis leszedné a sakktábláról! Ez disznóság, egy szokásosan aljas ballib manipuláció! Az emberek megtévesztése, hiszékenységük kihasználása!
groot
2022. január 05. 15:04
Kivancsi leszeg Ronai Egon milyen posztot kap. A nagy fuggetlen objektiv sajto (FOS) atv sorra sorakozik be partkatonanak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!