Orbán Viktor is megemlékezett a holokausztról

2022. január 27. 09:40

Ma van az auschwitzi koncentrációs tábor felszabadításának évfordulója.

2022. január 27. 09:40
null

Ma van a Holokauszt Nemzetközi Emléknapja. Az emléknap  az ENSZ 2005-ös határozata óta a legnagyobb második világháborús megsemmisítő tábor, az auschwitzi koncentrációs tábor felszabadításának évfordulója. A 77 éve történt eseményekről Orbán Viktor is megemlékezett Facebook-oldalán.

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sincero
2022. január 27. 12:16
Az a baj, hogy a holokauszt leszármazottai is megemlékeznek Orbánról, és április 3-án 99%-uk makikakiékra adja majd a szavazatát.
llnnhegyi
2022. január 27. 11:15
Nem felejtjük! Béke Legyen Velük!
MayorAnna
2022. január 27. 10:45
Most erőltessük meg fantáziánkat, és képzeljük el azt az esetet, hogy Orbán Viktor elfelejti ennek a jeles napnak világtörténelmi jelentőségét, és nem emlékezik meg. Választásoktól egy karnyújtásnyira... Belegondolni is szörnyű! Egyébként, nekem nem teccik ez a holokauszt relativizálásával fölérő, csupán egyetlen napra zsugorított megemlékezés. Olyan teSSék-láSSék színezete van... Faszé nem csinálunk belőle egy rendes, klezmer talpalávalóval bélelt egyhetes vigaSSágot?!
BaruchO
2022. január 27. 10:41
Ha már az Orbánék érdemeiről van szó egyébként: 2010-2020 között az Orbán-kormány egy történelmi konszolidációt hajtott végre. 2010 előtt az országban polgárháborús légkör uralkodott. Puskaporos volt a hangulat, mindeki türelmetlen volt, mindeki változást várt. A melegfelvonulásokat rendszeresen megtámadták, ekkor történtek a cigánygyilkosságok. A progresszió és a multikulturalizmus ügye vesztésre állt. A szocik nagyjából amihez nyúltak, mind elbaszták. Ekkora egy pancser bandát még nem látott az ország. Tehetségtelen kormányzásukkal a polgárháború és gazdasági csőd szélére vezették az országot. A Fidesz és a Viktor nehéz helyzetben vették át a kormányzást. Példás megszorításokkal leküzdötték a költségvetési hiányt, csökkentették az adókat, a elit milliós fizetéseket vihetett haza. Az állami termőföldeket eladták, így sikerült megakadályozni hogy mindenhol (nem engedi az idézőjelet a mandi) intenzív művelésű családi farmok alakuljanak ki. 2010-ben még kénytelen volt ezzel kampányolni a fidesz, de ha ez megvalósult volna, az maga lett volna a pokol. Az autarkiára való törekvés mindig a fasizmus melegágya. Kialakultak a többezer hektáros családi nagybirtokok, amelyek áldásos módon sok büdös parasztot beterelik a városba, művelődni meg civilizálódni. Egy pár mocskos paraszt elkzedett ezellen lázadozni, de az ángyánt elzavarták a bús magyar picsába és ennyi volt. Az elmúlt 12 évben hatalmas fejlődés történt azirányban, hogy a PÉNZ legyen az isten. Kajájj, piájj, amíg van pénzed, addig jó. Ez az élet értelme. Ha nem tudsz kajáni, pijáni, nincs az életnek értelme. Ha nincs pénzed, értelmetlen az életed. Akár meg is ölheted magad, úgyse kapnak el! Minden városban van már Night Club, ahová a genetikai alattvaló járhat kurvázni, drogozni, jól érezni magát. Ezerszer inkább drogozzon meg kurvázzon, mint az utcán hőbörögjön. 600 milliárdért épül a kínai egyetem, kommunista párttitkárral, minden kínai egyetemen van kommunista párttikár, meg 800 milliárdért a budapest-belgrád vasútvonal. Budapest lesz az olcsó kínai áruk európai elosztó központja. Kaja, pija, ruha, technológia, autók, gépek, minden. 2010-től nagy nehezen kialakult egy társadalmi szerződés, az együttélés módja. A zsidók és cigányok és most már az ukránok gyarapodnak, a magyar meg fogy, de cserébe nincs egy szélbalos propaganda, mert erre a a paraszt érzékeny. Mindenhol épülnek a PLÁZÁK, ahol lehet zabálni, vedelni, vásárolni, jól érezni magát az embernek. Ha tavasszal kormányváltás lesz, ez fog tönkremenni, és a széljobbos propagnda iszonyatos mértékben fel fog erősödni. Elmondom mi történne akkor, ha a moslékkolíció győzne áprilisban : a melegfelvonulásokat megtámadnák, újra életbe lépne a gárda, a náci csőcselék megint randalírózna meg verekedne. A végrehajtókat leöntenék benzinnel és felgyújtanák. A Nemzeti Dohányboltok szintén a tűz martalékai lennének. Amit az Orbán-kormány 12 év alatt elért, az mind semmivé foszlana.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!