Rendőrökre támadt egy migráns a magyar határon

2022. január 25. 12:42

Fadarabokkal és kövekkel dobálta meg a rendőröket egy migráns a Bács-Kiskun megyei Kunbaján – közölte a megyei rendőr-főkapitányság kedden a police.hu-n.

2022. január 25. 12:42
null

A rendőrség azt írta: a Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő rendőrök hétfőn öt esetben összesen ötvenhárom migráns Magyarországra történő illegális bejutását akadályozták meg. Délután Kunbaja közigazgatási területén egy migráns fadarabokkal és kövekkel dobálta meg a rendőröket, majd elszaladt. Az egyenruhások pajzsaikkal hárították a támadást.

Senki sem sérült meg az eset során, de egy eldobott kő kárt okozott a rendőrautó tetejében. A rendőrség hivatalos személy elleni erőszak miatt feljelentést tesz az illetékes ügyészségen – áll a közleményben.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Kelemen Zoltán Gergely

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Járványfigyelő
2022. január 26. 08:41
És hová temették?
formaegy
2022. január 25. 19:35
Rakétát a fenekébe és begyújtani! Gyalázat, hogy nem teszik helyre az ilyen barbárokat!
Ma is bukik a Zorbán...
2022. január 25. 17:22
Sorozatos fegyveres terrortámadásokat követnek el Magyarország (és az EU) ellen, és Brüsszel hallgat? Hol van az a híres szolidaritás, elvtársak??? És a kameraképek alapján miért nem adnak ki nemzetközi körözést a terroristák ellen?
Ati Papa
2022. január 25. 16:01
Érthetetlen a katonák/rendőrök puhasága. Megtanulhatták volna, hogy az európai jóemberkedés a migránsoknál csak még több agresszivitást vált ki. Milliós károkat csinálnak az autókban, a kerítésben. Nem csodálom, hogy sokan leszereltek a határvédők közül. Az EU csak röhög rajtunk. Ha csak egy-két alkalommal a fejükbe vernék az etikettőt és a kártyájukról leemelnék a kártérítés árát rögtön észhez térnének. Így csak jól szórakoznak a "raj csávók ".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!