Márki-Zay szerint rablógyilkosság a magyar járványkezelés

2022. január 20. 10:21

A baloldal miniszterelnök-jelöltje szerint Magyarországon halnak meg a legtöbben a világon, és ez Orbán Viktor hibája.

2022. január 20. 10:21
null

Márki-Zay Péter csütörtök reggel egy rádióműsorban nyilatkozott a hazai járványkezelésről – írta meg cikkében az Index

„Az, hogy hónapokon keresztül Magyarországon halnak meg a legtöbben a világon, az nem véletlen, az Orbán Viktor hibája. Hiába állította azt, hogy nekünk Ausztria a laboratóriumunk, Ausztriában rengeteg pénzt adtak a védekezésre az önkormányzatoknak, Magyarországon rengeteg pénzt vettek el a védekező önkormányzatoktól” – mondta el Fiala Jánosnak a KeljFelJancsi adásában csütörtök reggel. Márki-Zay szerint amíg Ausztriában ingyenes tesztekkel védekeztek, Magyarországon ingyenes parkolással.

 „Ahogy egy kedves barátom mondta: ez rablógyilkosság, nemcsak rablás, amikor olyan kínai vakcinával oltanak 400 ezer hatvan év feletti magyart, amit még csak nem is teszteltek a kínaiak hatvan év felettiekre” – fogalmazott a baloldal miniszterelnök-jelöltje.

Fotó: Attila KISBENEDEK / AFP

Összesen 280 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2022. január 20. 18:15
téved ez a fasz! a rablógyílkos a kovid! amit ez a marha is megkapott! minden szart szétlennek amit karácsony csinált!
nyugalom
2022. január 20. 17:00
A csaló bába felesege miatt hany baba halt meg? Fényevő, amish szekta? Gazemberek!
csak szólok
2022. január 20. 15:26
Csak szólok, hogy háziorvosunk tapasztalata szerint a kínai vakcinával oltottak között a legalacsonyabb az utólagos megfertőzöttek aránya, sokkal kisebb, mint az összes többinél. (Ugye emlékeztek, hogy a szakértők elmondták: a vakcina a fertőzéstől nem véd, csak attól, hogy súlyossá váljon a fertőzött állapota.) Egy példát is mondok. Oltás ellenes családban egyedül a 86 éves nagymama 2021 december elején beoltatta magát. Karácsonyra az egész család a gyerekekkel együtt COVID-os lett, kivéve a nagymamát, aki ellátta a famíliát. Magam eddig három oltást kaptam (Sinofarm). Az oltatlan unokáimat ölelgettem egy hete. Később derült ki, hogy COVID pozitívok. Ma, 5 nap után nekem mégis negatív lett a tesztem.
confitür
2022. január 20. 15:18
Márki-Zay- nak sajnos nem csak egy,hanem több kereke is hiányozhat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!