Látható volt a Magas-Tátra a budai hegyekből

2022. január 31. 18:25

A tiszta időnek köszönhetően lehetett a szlovákiai hegységet kétszáz kilométeres távolságból megörökíteni – írta meg az Index.

2022. január 31. 18:25
null

Joós Balázs kapta lencsevégre a Magas-Tátra havas csúcsait a Hármashatár-hegyről január 29-én, köszönhetően a felhőmentes és tiszta időjárásnak, amelyet az országon átmenő ciklon és azzal érkező viharos szél eredményezett – adta hírül az index. 

A Hármashatár-hegy a Budai-hegység északi-északkeleti részében az Ördög-árok, a Duna völgye, a Solymári-völgy és a Pesthidegkúti-medence között elhelyezkedő rögcsoport központi, 495 méter magas orma. A hasonló nevű városrész, Hármashatárhegy Budapest III. kerületének része.

Fotó: Youtube

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
certus
2022. február 01. 13:48
Talán a felvidéki hegységet.
Csakislovacska
2022. február 01. 08:04
Szlovákiai hegység??? Nincs ilyen nevű ország véssük eszünkbe felebarátaim! Hitleri bábállam csak,amely alig várja hogy hazatérhessen,csakúgy mint a többi a diktátum által elszakított terület! Hungaria archiregnum feltámad! Ámen.
Gáspár
2022. február 01. 02:05
"Most Lomnic ormán rakjunk nagy tüzet. Versailles-ig lobogjon az üzenet. Hogy megroppant bár karunk ereje, nem nyugszunk bele. NEM NYUGSZUNK BELE!"
DonCiccio
2022. január 31. 20:54
Ezen a képen is jól látszik a Föld lapos, de nem gömb alakú az már tuti
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!