Nem értik a magyar szervezők, mi baja a francia kéziseknek

2022. január 12. 16:30

A szervezők szerint minden csapat megismerhette a szállodákat, kifogást pedig senki sem emelt.

2022. január 12. 16:30
null

Reagált a magyar–szlovák szervezésű kézilabda Eb szervezői csapata a francia és a szerb válogatott kritikáira. A két csapat azt nehezményezi, hogy véleményük szerint nem tartják be megfelelően a koronavírus elleni védekezés szabályait a magyarországi szállodákban.

A magyar szervezők közleménye szerint a rendezvényt az Európai Kézilabda Szövetség előírásainak maradéktalan betartása mellett szervezik. Azt is hozzáteszik: a csapatok képviselői már az ősszel bejárhatták a szóban forgó szállodákat, és azóta sem emeltek kifogást a körülmények miatt.

A szervezők a csapatok számára részletes tájékoztatást nyújtottak, továbbá minden felmerülő kérdésre alapos választ adtak, melyet mindenki elfogadott, ezért értetlenül állunk a franciák és a szerbek nyilatkozata előtt. Ha a továbbiakban felmerülnek még jogos igények, azokat képesek és készek vagyunk rendezni, ehhez a megfelelő kapcsolatok rendelkezésre állnak” – olvasható a szervezők MTI-hez eljuttatott levelében.

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Az ajtónak támaszkodni tilos
2022. január 13. 11:59
A franciák lenézik a magyarokat. Mindig is azt tették.
Wezuv
2022. január 13. 11:55
Biztosan nem találtak felgyújtható autót a szállodák előtt.
Hviezda
2022. január 13. 07:24
Hogy mi a bajuk a franciáknak? Hm. . . . Lássuk csak. . . . Megvan! Genderkörnyezetből érkeztek és a fiú illemhelységben nincs útmutató a tampon felhelyezésére. Útmutató nélkül nehézkes begyömöszölni a nedvszívó rakétát a végbél nyílásba.
Kriszta67
2022. január 12. 20:41
Szerintem hagyni kéne már az egészet a picsába. Úgyis mindenki el fogja kapni az omikront, nem mindegy mikor?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!