Lemondott Jászberényben a DK-s alpolgármester

2022. január 03. 16:40

Gedei József és a jobbikos polgármester, Budai Lóránt között korábban sem volt meg az összhang.

2022. január 03. 16:40
null

A tavaszi országgyűlési választásokat követő nappal lemondott tisztségéről Gedei József, Jászberény DK-s alpolgármestere. Ezt a város polgármestere, Budai Lóránt jelentette be a Facebookon, azzal a kiegészítéssel, hogy a lemondást már január 3-tól elfogadja. A polgármester indoklása szerint nem akarta hónapokig tisztázatlan, bizonytalan helyzetben tartani és megtéveszteni a város lakosságát, valamint megnehezíteni a hivatal és az intézmények munkáját.

A DK 2019-ben visszaléptette Gedeit a jobbikos Budai Lóránt javára, ám Budai az előválasztáson nem viszonozta a gesztust, Gedei helyett az MSZP-Párbeszéd-LMP-Jobbik közös jelöltje, Kertész Ottó mellett állt ki.

*** 

Jászberényben botrányt őröl a malom

Jobbikos polgármester panaszkodik a rossz anyagi helyzet miatt a Jászság fővárosában, feljelentései balul sülnek el, DK-s helyettesével pedig nincs meg az összhang. A billegő országgyűlési választókerület központja beruházási balhéktól hangos. Bővebben is érdekel...

Jobbikos polgármester panaszkodik a rossz anyagi helyzet miatt a Jászság fővárosában, feljelentései balul sülnek el, DK-s helyettesével pedig nincs meg az összhang. A billegő országgyűlési választókerület központja beruházási balhéktól hangos.

Nyitóképen: Gedei József. Fotó: Ficsor Márton

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ThunderDan
2022. január 03. 19:21
Összefogáááááás! (Hogyan fognak vajon kormányozni, ha egy 30 ezres kisvárost nem bírnak elvezetni... pedig alig telt el 2 év még csak.)
rókabácsi
2022. január 03. 19:21
egy degenerált kretén polgár mesterrel kevesebb!
masikhozzaszolo
2022. január 03. 18:34
Nem értem. Egy szeretetvendégségen mindig van egy csomó olyan ember, aki még akár a hátizsákot is felveszi, és odatolakodik az asztalhoz, és telerakja a tányért mindennel. De nem megy el, úgy fordul, hogy más ne férjen oda. Ezek az a típus. Hogyhogy lemond? Mi lesz az elvekkel? Elfáradt a lopásban? Jött egy nagyobb hal? Meghívták Amerikába igazgatósági tagnak? Csak valami ilyen lehet!
nempolitizálok
2022. január 03. 17:22
Azért ez a Jászberény sem semmi. Beszavazzák a DK-st, majd hogy még többen lopjanak, a jobbikot is. Persze úgy könnyű, mindenért úgyis Orbán lesz a hibás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!