Iványi Gábor lett az RTL Híradó Év embere 2021-ben

2022. január 04. 10:36

A metodista lelkész mélyen meghatódott az elismeréstől, amely szerinte nem csak az övé, hanem azé a csaknem ezer emberé, akikkel együtt dolgozik.

2022. január 04. 10:36
null

Iványi Gábor kapta a legtöbb szavazatot az RTL Klub nézőitől, így ő lett az RTL Híradó Év embere 2021-ben. A lelkész azt mondta, hogy nem csak az lepte meg, hogy ennyien szavaztak rá, hanem az is, hogy egyáltalán a jelöltek közé került – olvasható az rtl.hu portálon.

„Meg vagyok mélyen hatva. Köszönöm szépen. Talán nem vagyok annyira hozzászokva, hogy az embereknek annyira fontos az, amit csinálok. Illetve amit Jézus mondott hajdan, hogy nincs próféta tisztesség nélkül, csak a maga hazájában. Ezt abszolút megtapasztalom” – fogalmazott.

A lelkész azt mondta az RTL Híradónak, hogy bár a legtöbben az ő arcához kötik a segítő tevékenységeket, de ezeket nem egyedül végzi, hanem csaknem ezer munkatársával együtt.

„Úgy tekintek magára a díjra, hogy az nem az enyém hanem mindannyiunké. Ugyanakkor felemelő érzés az is, hogy egy nagyon komoly, igazi versenytársakból álló közösségben lehetett ezt a sikert elérni” – mondta a lelkész.

A lelkész tavaly szeptemberben kapta meg Budapest díszpolgára címet. Ezt Karácsony Gergely főpolgármester jelentette be, aki azt mondta, ezzel szeretné kifejezni a város valamennyi polgára nevében a szolidaritását a gyülekezet felé. A szeptemberi eseményen Iványi Gábor azt mondta, folytatják a munkát annak ellenére, hogy 10 éve nagyon nehéz körülmények között dolgoznak.

Nyitókép: Facebook

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2022. január 05. 00:35
"Illetve amit Jézus mondott hajdan, hogy nincs próféta tisztesség nélkül, csak a maga hazájában. Ezt abszolút megtapasztalom" Mondja egy ilyen díj után. Hülye. Vagy sátánista. De mindenképpen hálátlan. :-D
Newman
2022. január 04. 21:36
RTL híradó, a legalja!
Dicsértessék
2022. január 04. 19:06
Ugye senki nem hondolja, hogy ezt tényleg az rtl nézöi szavazták meg?:-) Úgy meghekkelték, hogy csak na.
amca
2022. január 04. 17:13
Bangóné Baromez ???? Jakab rabbi,Parizer?? Gurmai Zita olimpinai bajnok ???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!