Gattyán György személyesen toboroz képviselőjelölteket az utcán (videó)

2022. január 18. 22:00

A milliárdos országos kampányba kezdett.

2022. január 18. 22:00
null

Videót tett közzé Gattyán György nemrégiben bejegyzett pártja, a Megoldás Mozgalom (MEMO) arról, hogy a milliárdos személyesen toboroz a 2022-es országgyűlési választásra képviselőjelölteket – vette észre a Világgazdaság. 

  • Mit üzenne mondjuk a politikusoknak Budapestre? Min kellene változtatni? 
  • El tudná-e képzelni magát képviselőként? 
  • Mi lenne, ha ön tényleg hozzá tudna szólni, hogy mi törtjen Magyarországon és a parlamentben? Érdekelné?

Többek között ezeket a kérdéseket tette fel a milliárdos a járókelőknek. A VG információi szerint az elmúlt napokban Gattyán országos kampányba kezdett, és a későbbiekben is várhatóak még hasonló videók, amelyekben az utca emberét szólaltatják meg, hiszen kritikaként már megkapták, hogy országosan nincs ismertsége a mozgalomnak. 

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
erdei nyezega
2022. január 19. 19:37
ez nem hír!...ugyse nyer a polgártárs.....pár hülye lehet szavaz rá!....a makira se sokkal többen....
pipa89
2022. január 19. 15:46
Fekete ló. Trójai faló?
csak szólok
2022. január 19. 14:32
Szegény Gattyán. Visszahozza a mély szocializmusbeli gyakorlatot, amikor számos olyan képviselő ült az országgyűlésben, akinek az állami költségvetés is magas volt, mint kecskének a padlás. Az államigazgatáshoz csak az irigységük volt meg. Ezzel az erővel talán az általa foglalkoztatott örömlányok között kellene kereskednie, legalább szép nők is lennének a Parlamentben.
nempolitizálok
2022. január 19. 12:54
Nem látok ebben semmi kivetnivalót. A választáson bárki indulhat, aki összeszedi a szükséges ajánlócédulákat. Ez a demokrácia lényege és akkor lenne diktatúra, ha Orbánék ezt korlátoznák. Tökmindegy Gatyánnak mi a szándéka, él jogaival.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!