Szilveszteri kabaré: Francesca Rivafinoli öt percben foglalta össze a baloldal 2021-es teljesítményét

2022. január 02. 15:57

Megnéztük, a válogatásból senki sem hiányzik.

2022. január 02. 15:57
null

„A Karinthy-gyűrű várományosainak műsora!” – írta YouTube-ra feltöltött videójához Francesca Rivafinoli publicista, aki egy közel öt perces videóválogatásban mutatja be az egyesült ellenzék politikusainak 2021-es legviccesebb megnyilvánulásait. 

Nyitókép: YouTube

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
martymcfájl
2022. január 06. 16:06
Oké, Fracseszka, ez faszagányos volt. Most jöhetne egy hasonló összeállítás a KApaRINTHanY-gyűrű várományosairól az ellenérdekelt fél soraiból válogatva.
zenebono
2022. január 03. 19:24
Tizenvalahány évvel ezelőtt volt az MDF jelöltjeiről egy hasonlóan szánalmas összeállítás. Nem találom sehol.
Dezsőke2022
2022. január 03. 16:56
Gyurcsány Ferenc: Vagy Márki-Zay Péterrel győzünk, vagy senkivel" SENKIVEL SENKIVEL ESÉLYESEBB VOLNA ! Az ellenzéki pártok többsége nem csupán az Fidesz ellenzékeként, hanem más ellenzéki pártokkal szemben (is) alapíttatott, hogy kifejezhesse másságát, küldetését, identitását, mivel a többiektől is megkülönbözteti magát minden párt. A jelenlegi választási helyzet azonban a Gyurcsánytól független, az esetleg szárnyukat bontogató pártokra is maradandó árnyékot vet. Az árnyékvetés fő alakja az a Gyurcsány, aki már bizonyított. Bebizonyította, hogyan nem lehet. Hogyan nem lehet cselekedni, gondolkodni, országot irányítani. A "gyurcsányilevegőben meg kell fulladni, áporodott, dohos, alkoholtól gőzölgő. Itt, ebben a gyurcsányi levegőben fulladoznak közösen, egymás iránti mély és őszinte utálattal az egymással közösséget vállaló pártok, akik Orbán megdöntéséért akár az életüket adnák, arra nem gondolván , hogy az esetleges győzelmük esetén, Orbán és a többiek számonkérése után is lesz élet, amihez kellene egy megfelelő miniszterelnök, (vagy katonai parancsnok,- helyzetfüggő),- aki képes egy ország, egy kormány vezetésére. Márki- Zay is bizonyított. bebizonyította, hogy nem alkalmas. De ezt ne is lássuk, dugjuk a homokba a fejünket. Vigye el Gyurcsány és Dobrev helyett a balhét... Igy kényelmes. A "gyurcsánylevegőben" izzadó pártokat pedig, akik új színt, új lendületet, fiatalságot, erőt, dinamizmust akartak a politikába vinni, majd ha magunkhoz térünk, ha ők is magukhoz térnek megítéljük. Megítéljük a Gyurcsánnyal összefogás etikai hátterét. A gyurcsányi árnyék túlságosan nagy, beteríti ezeket a pártokat, amiért is nagy valószínűséggel sokat veszítenek hitelességükből. De veszítenek értékükből, presztizsükből, egy "futóbolond"-nak kikiáltott embernek nyújtott kritikátlan támogatásukért is.
amca
2022. január 03. 15:53
Az egészet le lehetne rendezni fejenként 25 botütéssel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!