BL-döntős játékvezető lesz Völner Pál utódja

2022. január 26. 18:45

Erős Gábor ott volt a 2010-es világbajnokságon, Kassai segítője volt a 2011-es BL-döntőben.

2022. január 26. 18:45
null

Amint arról korábban beszámoltunk, a Fidesz szerdán közzétette jelöltjeinek névsorát. Ebből kiderült, hogy Komárom-Esztergom 2. számú választókerületében Erős Gábor váltja Völner Pált. „A Fidesz Országos Választmányának mai döntése értelmében pártszövetségünk jelöltjeként indulhatok az április 3-i országgyűlési választásokon Komárom-Esztergom megye 2. számú választókerületének egyéni képviselői mandátumáért.

Köszönöm az Országos Választmány bizalmát! 

írta közösségi oldalán Esztergom eddig alpolgármestere. Érdekesség a fideszes politikussal kapcsolatban, hogy az egyik legsikeresebb magyar játékvezetői karriert tudhatja magáénak. Erős Gábor Kassai Viktor asszisztenseként ott volt a 2010-es VB-n, valamint a 2011-es Bajnokok Ligája-döntőben, és a 2012-es Európa-bajnokságon is közreműködött. 2016 telén vonult vissza.

Erős legyőzte a rákot

„Az elmúlt években átesett egy súlyos betegségen is. A 2010-es dél-afrikai világbajnokság után alhasi fájdalmakkal fordult orvoshoz, és akkor derült ki: daganat van a veséjében, azonnali műtétre szorul”írja a csakfoci.hu 2016-os cikkében. Erős Gábor elveszítette egyik veséjét, ám kemény küzdelem után visszatért a pályára – alig öt hónappal később.

Ő volt az egyik, aki a szintén súlyos betegséggel küszködő Lázár Bencében próbálta tartani a lelket a nyilatkozataival, mondván van visszaút a rákból. Pár éve, amikor a betegségéről nyilatkozott, azt mondta magáról: Erős Gábor vagyok és 42 éves vagy talán 3 – ezzel is jelezve, hogy új korszak indult az életében.

Fotó: Facebook

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Buzifidesz
2022. január 28. 05:48
Fideszesek! Minek kell még történni, hogy kinyíljon a szemetek! Ti több kárt okoztok az országnak, mint a háborúk. ÉBRESZTŐ!!!! Ha gazdátok a szemetek előtt lop, akkor is ok lenne minden?
lazio154
2022. január 27. 09:36
Ez az-az Erős Gábor, amelynek közremüködésével a honi játékvezetést is sikerült 2012. ben lejáratni. Magyar játékvezetői 6 os fogat dirrigálta az Ukrajna - Anglia EB. mérkőzést. A labdarúgás világa teljesen ledöbbent mikor Kassai jv. nem adta meg az ukránok gólját. Mondjuk a főhibás Vad II alapvonali aszisztens volt, de az oldalvonali partjelző Erős is láthatta. De hát ezt a gólt még a lelátó legeldugottabb zúgából is látni lehetett. Igaz a foci fejlődéséhez is hozzájárultak, miattuk már elektromosan kapja a jelzést a jv a labda tartózkodási helyéről.
lazio154
2022. január 27. 09:11
Nagyon sajnálom ezt a Völner Palit. Pedig milyen rendes embernek ismerte mindenki. Ő nem ilyen, becsületes, vallásos mondhatjuk keresztényi életet élt, biztos rosz társaságba keveredett, azok siklatták ki életét. Alkoholt se ivott, azt is borbarátjai tukmálták rá. Remélem társai is osztoznak az Ő sorsában.
Magorka
2022. január 27. 08:26
Gratulálok Erős Gábornak. Ismerem személyesen, és drukkolok neki, mert a választókerületnek csak hasznára válhat az Ö személye, mentalitása, erős akarata.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!