Arra kérik a vásárlókat egy pécsi kisboltban, hogy ne vegyenek a „diktatúra termékekből”

2022. január 29. 14:23

A tulajdonos szerint ő csak az „igazságot” írta le.

2022. január 29. 14:23
null

„Tisztelt Vásárlóink! A kormány által meghatározott fogyasztói árak hatalmas terhet rónak vállalkozásunkra. A beszerzési ár magasabb, mint az eladási ár!! Tehát

Köszönettel: Kodály Delikátesz” – péntek óta ez a kiírás is olvasható egy pécsi kisboltban, a Kodály Delikáteszben, és a tulajdonos nem is kívánta ezt kizárólag a boltba betérőkkel tudatni, rejtegetni ezt a véleményt, mert a bolt Facebook-oldalán is megjelent a kérés, írja a szabadpecs.hu.

Hozzátették: a tulajdonos szerint beszerzési ár alatt kell adniuk február elsejétől azokat a termékeket, amelyekre keddtől  hatósági árak vonatkoznak. Keveset tehetnek ez ellen, írja a portál, annyit viszont megtehettek, hogy leírták erről a véleményüket, és ezt megosztották a vásárlókkal.

Kép forrása: Facebook

Összesen 208 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KinderMike
2022. január 31. 14:01
Nagykernek is az októberi áron kell adnia... ha nem így tesz, fel köll jelenteni!
fogas paduc
2022. január 31. 12:30
Csak aztán nehogy egyetlenegy vásárlója se legyen. Nehogy tönkremenjen.
Szuper
2022. január 31. 10:42
Én meg felszólítom azon jobboldali szimpatizáns állampolgárokat ( mert a baloldaliak ugye elvből nem tartanak rá igényt), akik az 1 milliárd "néhány" százezer Forint 13. havi nyugdíjat és adóvisszatérítést megkapják, még véletlenül sem ebbe a nagyszerű "délikáteszben" költsék el!!! Hajrá! :-))))))))))))
Csigorin
2022. január 31. 09:47
hat ballagjon at egy masik boltba, vegye meg hatosagi aron aztan tegye ki azt. oszt nem lesz veszteseg. na meg ne pazarolja a penzt tintara ellenseges propagandara. szivesen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!