Fadarabokkal dobálják a migránsok a rendőröket a határzárnál

2022. január 29. 16:01

„A migránsok egyre gyakrabban lépnek fel erőszakosan” – írja a kormány Facebook-oldalán.

2022. január 29. 16:01
null

Állandó nyomás alatt áll a migrációs határszakaszunk – mondta Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szombaton az MTI-nek telefonon nyilatkozva azzal kapcsolatban, hogy felkerült a kormány Facebook-oldalára egy videó, amelyen fiatal férfiak támadják a határvédőket.

Bakondi György szerint a felvétel is igazolja: nem igazak azok az állítások, miszerint „a migránsok soha nem aggresszívek, még nem hallottunk olyan emberről, akiket bántottak volna”. Úgy fogalmazott: „a fiaink, akik Magyarország szuveneritását védik, mindennap szembesülnek ezzel az agresszióval”.    

Szerinte „nagyon nehéz lenne elképzelni, hogy kicsit is törvényes legyen az az eljárás, amelyben ezek a személyek menekültnek adják ki magukat, menedékjogot akarnak kérni, és ennek keretében tanúsítják ezt az agresszív magatartást” a menekültté nyilvánítás érdekében. Úgy fogalmazott: a magyar kormány helyes döntést hozott 2015-ben, amikor a migránsok bejövetelével szemben döntött és megakadályozta százezrek bejövetelét. Hozzátette: idén több mint tíz és fél ezer illegális határátlépést akadályoztak meg.

(MTI)

Nyitókép: Facebook

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
confitür
2022. január 30. 07:51
Itt az ideje a fegyverhasználatnak. A rendőreink,katonáink egyre nagyobb veszélyben vannak. mindennek van határa,a tűrésnek is.
flesh ripper
2022. január 30. 07:36
A gond az, hogy - függetlenül attól, hogy effective, mi a "kivitelezők" identitása! - egy szomszédos országgal közös határvonal másik oldaláról, azaz, a szomszédos ország területéről intéznek rendszeresen fegyveres támadást Magyarország ellen. 1. Fegyveres: fegyvernek minősül bármilyen eszköz, amivel szándékosan sérülést, vagy kárt okoznak. Kő, bot, vasdarab, létra, faág... 2. Szomszédos ország területéről, szomszéd ország által indított fegyveres támadás: teljesen indifferens, hogy a fegyveres támadást kik, miféle csoportok, hordák indítják, milyen előzményekkel, milyen indíttatásból. Akár reguláris, akár irreguláris, paramilitáris erők, vagy óvodások... Amennyiben az adott felelős állam hivatalos fegyveres erői, erőszak-szervezetei, határozott parancs alapján, radikális eszközökkel, nem hiúsítják meg azonnal, nem szankcionálják egy adott irreguláris fegyveres csoport támadását a szomszéd állam területe, illetve a szomszéd állam fegyveresei, határvédői ellen, nem értesítik azonnal a szomszéd állam illetékeseit, akkor az háborús cselekménynek számít! A bekövetkezett támadás így, a felelős állam tudtával, cinkosságával, "passzív" támogatásával történik. Ez ellenséges hadi cselekmény. Ez esetben, Szerbia kizárólagos felelőssége. Azt ne mondja senki, hogy Szerbia annyira elgyengült, hogyha akarná sem tudná azonnal, véglegesen és hatékonyan megszüntetni a területéről indított fegyveres támadásokat Magyarország ellen! Hogy nem udná megrendszabályozni a párszáz fős migráns hordákat! Egy NATO-ország ellen. Egy "baráti szomszédos" ország ellen! Ha akarná egy nap alatt rendet tenne, a hatát 20 km-es zónájában!
formaegy
2022. január 29. 19:47
Engem inkább az a kérdés foglalkoztat, hogy a szerbek miért engedik hazájukban tartózkodni ezeket a vergődő merkelcsordát. Dobálják vissza a határon ahonnan jöttek! Valami nem stimmel. Miért jó az nekik, hogy ott vannak? A határon pedig amint átteszi egy a lábát úgy visszadobni a határon, hogy csak nyekken! Szó szerint! NEM MENEKÜLTEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Már az is felháborító, hogy itt adjanak be menekült kérelmet? Ki is a menekült? Na ők NEM!
manitowoc
2022. január 29. 19:40
"Fadarabokkal dobálják a migránsok a rendőröket a határzárnál" Félreértésről lehet szó. Meg kellene nézni azokat fadarabokat. A migránsok valószínűleg rákötötték a diplomájukat, hogy így bizonyítsák a felsőfokú végzettségüket, és beengedjék őket. (:-)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!