Karácsony befeszült, saját helyettese cáfol rá kijelentéseire a Városháza-ügyben

2022. január 07. 10:35

Kerpel-Fronius közölte, „a főpolgármester rendelte” a Városháza-ügyhöz kapcsolható egyik dokumentumot. „Tényleg, ez már óvoda!” – fakadt ki a főpolgármester.

2022. január 07. 10:35
null

Mint arról korábban beszámoltunk, Karácsony Gergely csütörtökön az ATV Egyenes beszéd műsorának a vendége volt, ahol a műsorvezetőnek a többi között az alábbi mondatokkal fejtette ki véleményét a Városháza-ügyről:

Tényleg, ez már óvoda! / De ez egy hazugság. / Mi a túrót csináljak még? / Én meg kikérem magamnak, semmi olyan döntést nem hozott a Városháza.”

Karácsony helyettese mást mond

Három héttel korábban azonban Kerpel-Fronius Gábor volt az ATV Egyenes beszéd műsorának a vendége, ahol Rónai Egon azon kérdésére, hogy „azt a dokumentumot ki rendelte?”, így válaszolt a főpolgármester-helyettes:

A főpolgármester rendelte és a főpolgármesteri kabinet tárgyalta.”

„Ööö, azt hiszem, hogy ööö, részben én” – válaszolta zavartan a főpolgármester-helyettes az ATV Egyenes beszéd című műsorában arra a kérdésre, hogy ki volt az anyag előterjesztője. Erről itt írtunk bővebben.

A fentebb idézett kijelentéseket az alábbiakban nézheti vissza:

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt & Mandiner/Trenka Attila

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wezuv
2022. január 07. 14:32
Több ilyen videót kellene készíteni! Anyag van dögivel, csak össze kell rakni. Makizajról is fergeteges lenne. Remélem csak azért nem jeletek még meg, mert jól akarják időzíteni! Egy ilyen aljas banda rágalmazza a kormányt!!!
Rocktoberi
2022. január 07. 13:00
Legalább egyeztetnének, hogy mit hazudjanak.
Megtalálta
2022. január 07. 12:05
Ez az ököllel hadonászós kép, előtérben micimackóval, ez kurva erős kép. Jól demonstrálja Gelgő határozottságát és karakánságát. :D
Esvány
2022. január 07. 12:04
"Mi a túrót csináljak még?" Mondj le és takarodj el a politikai közéletből! Ez a legkevesebb, ami elvárható.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!