Karácsony: Mi a túrót csináljak még?

2022. január 07. 07:47

Az ATV stúdiójában fakadt ki a főpolgármester a Városháza-ügy kapcsán.

2022. január 07. 07:47
null

Budapest főpolgármestere az ATV, Egyenes Beszéd című műsorának vendége volt csütörtök este. A beszélgetés során szó esett a megbomlani látszó ellenzéki egységről, valamint a Városháza-ügyről is.

Karácsony: Kétségtelen, hogy vannak vitáink

A főpolgármester az ellenzékről szólva elmondta, szerinte nem bomlott meg az ellenzéki egység, ugyanakkor elmondta, „kétségtelen, hogy vannak vitáink”.

A Városháza-ügyről

Karácsony szerint a Városháza-ügyben életre hívott vizsgálóbizottság, három kormánypárti és négy nem fideszes taggal, óvodás szinten működik. Mint kifejtette, galériát fognak nyitni az épületben, felújítják a Merlin Színházat és a Károly körúti homlokzatot illetve elindult a Városháza park ötletpályázata is.

Mi a túrót csináljak még, hogy felfogják azokat a tényeket, amelyek le vannak írva?”

– fakadt ki végül a főpolgármester.

Karácsony Gergely fent idézett kijelentését az alábbi videóban hallgathatja meg. A főpolgármester kifakadásáról pedig ide kattintva olvashat bővebben.

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Összesen 152 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lendvaiildiko
2022. január 13. 10:01
Nem tudom, gondoltál-e arra, hogy a budapestiekért dolgozz??? Pl.: 1-es villamos meghosszabbítása az esztergomi vasúthoz. A 83-as troli meghosszabbítása a Mázsa térig A Bajcsy-Zsilinszky úti villamos visszaépítése. Szegedi úti felüljáró megépítése. Tarsd karban a felüljárókat, esetleg ne hagyd összeomlani azokat.... ezt csak úgy kapásból felsoroltam. Elég, ha folytatod Tarlós István munkásságát. Ha két ciklusban ezeket megvalósítod, biztos, megválasztanak miniszterelnökké. Ha lehet, viszont ne emlegesd a férfi nemi szervet....
Osztap Bender
2022. január 09. 18:35
Karácsony: Mi a túrót csináljak még? - szokjál le a hazudozásról
Gyzoltan
2022. január 09. 09:52
Mit, mit, mi a túrót... Horváth megtalálta a klasszikus megoldást: szüljél lovat!
Jooee
2022. január 07. 20:40
Szerintem kösd fel magad!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!