Gulyás Gergely: Maradhat-e képviselőjelölt Hajnal Miklós?

2022. január 24. 07:57

A miniszter szerint a Bangóné-botrány után kettős mércével mérnek a baloldalon.

2022. január 24. 07:57
null

Szabad-e a Momentumnak, amit tilos az MSZP-nek? Maradhat-e képviselőjelölt Hajnal Miklós? – tette fel a kérdést hivatalos Facebok-oldalán Gulyás Gergely. A miniszter szerint az MSZP aligha tehetett mást, mint hogy botránya után kizárta, képviselőjelölti megbízatását visszavonta és a képviselőségről való azonnali lemondásra szólította fel egy politikusát, Bangóné Borbély Ildikót.

„Mert mi is történt? Bangóné Borbély Ildikó azt állította magáról, hogy diplomás, hogy van felsőfokú végzettsége, noha a valóságban nincsen. Az ellenzék Hajnal Miklós (Momentum) személyében egy olyan baloldali politikust indít eddigi választókerületemben, aki korábban több alkalommal is azt állította magáról, hogy diplomás közgazdász, noha nincs felsőfokú végzettsége. A momentumos politikus be is ismerte, hogy nem végzett semmilyen egyetemet” – olvasható a bejegyzésben.

Nem mondja meg a Momentum, Bangóné sorsára küldi-e Hajnal Miklóst. Az MSZP-s Bangónéhoz hasonlóan Hajnal Miklós is diploma nélkül nevezte magát közgazdásznak. Bővebben...

Az MSZP-s Bangónéhoz hasonlóan Hajnal Miklós is diploma nélkül nevezte magát közgazdásznak.

Kettős mérce a baloldalon

Gyulyás Gergely szerint a nap kérdései közé tartozik, hogy mindenkire ugyanazok a szabályok érvényesek-e a baloldalon, és van-e kettős mérce az ellenzékben? 

„Ha egy baloldali politikust leléptetnek, mert alaptalanul közgazdásznak mondta magát, maradhat-e képviselőjelölt egy másik baloldali politikus, a momentumos Hajnal Miklós? És vajon foglalkozik-e e kérdéssel a magát annyira objektívnek és professzionálisnak feltüntető RTL, ATV, 24.hu, Index, HVG, Telex, 444 és a többi kritikus szerkesztőség?” – tette fel a kérdéseket a miniszter.

Nyitókép:  Földházi Árpád

 

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
yndi
2022. január 25. 12:21
Hajnal tartozik egy bocsánatkéréssel annak ellenére, hogy nem kifejezetten azt mondta magáról, hogy "diplomás közgazdász", ahogyan Gulyás állítja. Azt mondta, hogy "közgazdász", de diploma nélkül bizony ez sem felelt meg a valóságnak. Gulyástól pedig az a minimum elvárható, hogy közzétegyen 1-1 ugyanilyen kisfilmet Kósa Lajosról, Farkas Flóriánról és Semjén Zsoltról, akik sokkal durvább hazugságokat engedtek meg maguknak a végzettségükkel kapcsolatban, de a Fideszben ez szemmel láthatólag nem probléma.
Szittya66
2022. január 24. 11:40
"Maradhat-e képviselőjelölt Hajnal Miklós?" Maradhat, lehet belőle akár közösképviselő is!
lofejazagyban
2022. január 24. 11:01
Hajnal nem lesz listán, tehát maradhat, nem versenytárs az éhezők viadalában.
BossN
2022. január 24. 10:43
Közpénztolvaj Cseh Katalin mikor mond le?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!