Terézváros önkormányzata pert nyert szocialista képviselőjével szemben

2021. december 06. 16:46

Soproni Tamás szerint „jogilag és erkölcsileg is többszörösen megbukott” az MSZP-s képviselő.

2021. december 06. 16:46
null

„A Fővárosi Törvényszék jogerős ítéletében kimondta, hogy az Andrássy úti ingatlanpanamákban jogerősen elítélt MSZP-elnök, Hatvani Csaba és Bálint György, az MSZP önkormányzati képviselője és helyi alelnöke fedezetelvonó szerződést kötöttek. Ha nem lépünk az ügyben, 14 millió forinttal rövidíthették volna meg a terézvárosi önkormányzatot” – fogalmazott közösségi oldalán Soproni Tamás, Terézváros momentumos polgármestere.

„Mégis, hiába nevet az egyik szemem, ha a másik sír. Szomorú vagyok ugyanis, hogy egy újabb szocialista képviselőről bizonyosodott be, hogy nem különb, mint a NER politikusai. Hogy a saját érdekét az általa képviseltek érdeke elé helyezi” – tette hozzá.

Soproni Tamás szerint az ügy kirobbanása után az MSZP-s képviselő bosszúhadjáratot indított ellene és az önkormányzat ellen: Bálint György a Fidesszel szavazott együtt, gátolta az önkormányzat működését és fizetett hirdetésben támadta Sopronit.

Bálint György jogilag és erkölcsileg is többszörösen megbukott. Ez a példátlan viselkedés és a jogerős ítélet egyértelművé teszi, hogy Bálint Györgynek nincs helye az ellenzéki összefogásban, sem Terézváros vezetésében”

– tette hozzá.

***

Terézvárosban is felbomlott a baloldali koalíció

Soproni Tamás momentumos polgármester azt nyilatkozta, a helyi MSZP-t az ellenzék részének tekinti – Bővebben is érdekel...

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Péterpéter
2021. december 06. 22:43
Egyik kutya, másik eb... :-)
__Y__
2021. december 06. 21:01
"egy újabb szocialista képviselőről bizonyosodott be, hogy nem különb, mint a NER politikusai" Előbb utóbb az összes MSZPsről ez fog kiderülni, csak gratulálni tudok az 'összefogásnak', hogy sikerül újabb négy évre ezt az élősködő formációt,a rajta lévő még kisebb élősködőkkel (Párbeszédestül) együtt életben tartani, hogy aztán szégyenkezhessenek szépen egyesével mindegyik kis vérszívó miatt.
nemecsekerno_007
2021. december 06. 20:49
Üssétek egymást :)))))))
figyelő4322
2021. december 06. 19:55
MaSZoP és Nyomentum nem szeretik egymást? Ez mondjuk jó hír.... Habár egyik kutya, a másik eb!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!