Tarlós: Karácsony Gergely a kezdetektől fogva szívesen bújik el a hátam mögé

2021. december 16. 11:27

Tarlós ezt azzal kapcsolatban mondta, hogy a főpolgármester az előző városvezetést vádolta meg Városháza-ügyben.

2021. december 16. 11:27
null

Tarlós Istvánt a HírTV-ben kérdezték a Városháza-ügyről, egészen pontosan az ügyben történt közelmúltbeli házkutatásokkal kapcsolatban. A volt főpolgármester szerint a jelenlegi városvezető a kezdetek óta „szívesen bújik el a hátuk mögé”, de most, az utóbbi hetekben már inkább „duzzog és mindenféle összefüggéstelen mondatokkal kápráztatja el a közvéleményt”.

Tarlós szerint az elrendelt házkutatásokkal kapcsolatban elmondta: érthetetlen Karácsony felháborodása, mert ő tett egy feljelentést, akkor „ne csodálkozzon, hogy a rendőrség nyomoz”. Tarlós István kiemelte, utódja

megint azon mesterkedik, hogy arról beszéljen, ami nincs és ne kelljen arról beszélnie, ami van”.

A volt városvezetető egyébként nem tartja jó ötletnek, hogy a Városháza-ügy kivizsgálására egy testületet állítottak fel, mert, mint fogalmazott, „a jelentésbe úgyis a baloldali többség álláspontja fog bekerülni és Kovács Péterék legfeljebb kisebbségi véleményt tudnak majd megfogalmazni, ami majd az apróhirdetés rovatba fog bekerülni” (Kovács Péter, a főváros XVI. kerületének Fidesz-KDNP-s polgármestere – a szerk.).

A teljes beszélgetést megtekintheti itt: 

Városháza-ügy: a vagyonkezelő vezetője beismerte, hogy hibázott

Újra ülésezett szerdán a Városháza-ügy vizsgálóbizottsága. Barts J. Balázs az ülésen beszélt a fővárosi ingatlanértékesítés folyamatairól és Berki Zsolthoz, Gansperger Gyulához fűződő kapcsolatáról is. Az Anonymus-videókra reagálva elismerte, hogy nem zárta ki az eladás lehetőségét a tárgyalásokon. Bővebben is érdekel...

Nyitókép: Földházi Árpád 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KinderMike
2021. december 16. 14:46
Tarlós úr mindig olyan óvatosan és polkorrekten fogalmaz... az évekig tartó nyomozás pedig sajnos valószínű, így egyhamar ebből nem lesz semmi eredmény :(
CirmoS
2021. december 16. 13:22
Csalógeli kikéri magának, hogy nem lophatnak zavartalanul!.. Ilyen csürhét mint az itthoni moslék, keresve se lehet találni!
pollip
2021. december 16. 13:19
A gyenge mindig szívesen bújik az erős háta mögé.
Gullwing
2021. december 16. 13:12
A leirtakat eddig is sejtettük, de most már tudjuk is. Ja és ez totális moslékos bukta. A moslékos veder kiborult.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!