Rusvai Miklós: Csollány Szilveszter sorsa igazán meggyőző lehetne az oltásellenesek számára

2021. december 08. 10:29

A professzor kiemelte: Csollány Szilveszter egy sportember, évtizedekkel fiatalabb Kóbornál, mégis nagyon rossz állapotban van a vírus miatt.

2021. december 08. 10:29
null

Rusvai Miklós a Ripostnak adott interjújában beszélt arról, hogy őszintén sajnálja Kóbor Jánost, de reméli, hogy az énekes tragikus sorsa több oltásellenest is meggyőz. Csollány Szilveszterrel kapcsolatban pedig kifejtette:

„Kóbor János a 70 év feletti korosztályhoz tartozott, nyilván a fiatal oltástagadók azt mondják, hogy ebben a korban már akár oltják, akár nem, meghalhat az ember, még akkor is, ha egészséges. A szintén oltástagadó hírében álló Csollány Szilveszter viszont egy sportember, ráadásul évtizedekkel fiatalabb Kóbornál, mégis nagyon rossz állapotban van a vírus miatt. Az ő sorsa igazán meggyőző lehetne az oltásellenesek számára” – fogalmazott a professzor.

Nyitókép forrása: YouTube.com

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fideszes2022
2021. december 08. 17:45
És ezt Rusvai honnan a geciből tudja?
patkánynak sem nevezhető férgek
2021. december 08. 17:36
Rusvai egy ember betegségét kihasználva makog be megint valami faszságot az éterbe. Holnap majd megcáfolják, de aztán mond megint valami faszságot.
zsellér péter
2021. december 08. 16:35
egyetlen dologról nem beszélt itt senki eddig , pedig ez perdöntő az oltatlanok kategóriákkal nagyobb intenzitással terjesztik a vírust mint az oltottak Innentől kezdve NEM MAGÁNÜGY , hogy valaki beoltja magát vagy sem Aki azért fertőz meg valakit mert nem oltottá be magát , gondatlanságból elkövetett emberölést követ el
WLaci
2021. december 08. 14:21
Azért van az ún. állam, hogy ilyen esetekben intézkedéseket hozzon a közösség érdekében. Kötelező oltás, ennyi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!