Élveztem a teret és figyelmet

2021. december 01. 17:07

Egy sereg ember gratulált, és mesélték, hogy lúdbőrzött a karjuk. Hát ez az! Pont ezért csinálom. Elmondhatatlanul élvezem!

2021. december 01. 17:07
null
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita

„TED-X FŐPRÓBA A KATONA JÓZSEF SZÍNHÁZBAN! Holnap élőben közönség előtt!

Fú, hát életemben nem álltam még színházi színpadon, de bevallom, felspannolt az élmény. Nem féltem, sokkal inkább élveztem a teret és figyelmet. Bár a szöveget még nem tudtam fejből, ma még ezen dolgozom ezerrel. De fantasztikus érzés volt, amikor lejöttem a színpadról és egy sereg ember gratulált és azt mesélték, hogy végig lúdbőrzött a karjuk. Hát ez az! Pont ezért csinálom, ezért beszélek holnap az emberségről és az erőtérről, amivé mi is képesek vagyunk válni mások számára. Főként azok számára, akiket ebben a hazában mások bántanak.

Ha tudtok gyertek, még van lehetőség! A további infókért keressétek fel ezt az oldalt: https://www.facebook.com/TEDxLibertyBridgeWomen

És nagyon köszönöm Amina Eperjesi szuper coachnak, hogy ezen az úton kísér engem! És Andrea Szabados-nak a megtisztelő meghívást! Elmondhatatlanul élvezem!”

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
marica61
2021. december 05. 14:57
az átlag:1000000 emberböl 999999 fö irtozik töled
Bellarmin
2021. december 03. 18:24
Azt mondják, ha lúd, (aki butának elég buta, amit eddig is tudtunk) legyen kövér. Most már legalább ezt is ki lehet pipálni.
Welszibard
2021. december 02. 15:23
Itt lehet aláírni a Magyar Evangélikus Egyház Nyilatkozatát a Perintfalvi-félék tévtanai ellen: http://www.novemberiallasfoglalas.hu
tevevanegypupu
2021. december 02. 12:28
Ez egy lúd. És bőröz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!