Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Orbán: Októberi szinten rögzítjük a lakossági jelzáloghitelek kamatait

2021. december 22. 14:34

A legfontosabb kérdés ma az áremelkedés, az infláció, szögezte le a kormányfő.

2021. december 22. 14:34
null

„Szerda, kormányülés, ismét hoztunk fontos döntéseket. A legfontosabb kérdés ma az áremelkedés, az infláció”kezdte Orbán Viktor a Facebookon. Hozzátette, hogy egész Európa szenved, mert nőnek az energiaárak, Magyarország pedig védekezik, védi a családokat. „Emeljük a minimálbért, a nyugdíjakat, fenntartjuk a rezsicsökkentés politikáját, rögzített árat vezettünk be az üzemagyagok esetében is” – mondta.

Az infláció azonban érinti a korábban felvett hitelek kamatait is, ezért új védelmi vonalat kell nyitni, hangsúlyozta Orbán Viktor.

Az intézkedés január elején lép hatályba, és az első félév végéig tart. És ez azt jelenti, hogy a februári törlesztőrészlet már alacsonyabb lesz, mint a korábbiak voltak. Mert Magyarországnak előre kell mennie, és nem hátra” – fejezte be a miniszterelnök.

 

Összesen 242 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2021. december 23. 11:50
A magyar forint értékét tessék rögzíteni! Az 1946-os szinten. Vagy legalább a 2010-es szinten. Ha az sem megy, akkor legalább a jelenlegi szinten. Az infláció nem béremelés, hanem az ellenkezője. Az ország eladósítása és a semmiből "pénznyomtatás" nélkül már régen összeomlott volna az állam. A szenzációsan jónak beharangozott jövő évre 3,5 billió forinttal tervezik növelni az államadósságot. Hja, így könnyű pénzt szórni! 20 billió forint adóssággal vette át a kormányzást. A jövő év végére 44,7 billió adósságot csinál. 11 éves országlása alatt már több adósságot csinált, mint az összes többi hatalom együttvéve, amióta a forintot bevezették.
balbako_
2021. december 23. 11:10
Bár engem nem érint egyetértek ezzel is.
2021. december 23. 09:28
Ezt a vitát befejezem, mert hülyeség! Ha több milliót fizet egy cég, írd ki a nyereségét is, nehogy már sírni kezdjek! Ami pedig azt a hülye felfogást magyarázod, hogy "valaki fizeti azt is", milyen érzékenyek lettetek az utóbbi tíz évben a közpénz útjára! Valahogy 2002-2010 között nem volt ennyi aggodalom! Csak öntötte a bankokba a haladár kormány a közpénzt, hogy attól majd beindul a gazdaság. Láttuk és nehéz elfelejteni! Beszéljünk is másról....
Isten jobb keze
2021. december 23. 01:02
Ez már hihetetlen kategória, hogy mo-g miniszterelnöke ennyire hülye legyen! Ezt a dolgot megbeszélte vajon az összes külföldi tulsjdonú, itt jelenlevő bankokkal is? Vajon Orbán miért gondolja hogy a bankok benyelik a veszteséget?? A bankok kamatos kamattal fogják vissza venni ami az övék, vagyis szar helyzetbe hozzák a magyar családok százezreit! De reméljük hogy ebből nagyon sok lesz a fideszes, droid családok is xdxd
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!