Márki-Zay: Megvédjük a gyerekeket a fideszes pedofil politikusoktól

2021. december 06. 11:57

Hódmezővásárhely polgármestere bejegyzésében arra a Kaleta Gáborra utalt, aki a baloldali kormányok idején is diplomata, sőt konzul volt.

2021. december 06. 11:57
null

„Mi valóban fontosnak tartjuk a gyermekvédelmet. Ezért ki fogunk dolgozni egy olyan törvényjavaslatot, amelynek köszönhetően többé nem fordulhat elő, hogy a Fidesz Peruból hazamenekít egy 19 ezer gyermekpornográf felvétellel lebukott magyar diplomatát, majd minimális pénzbüntetéssel szabadon engedi őt itthon” – olvasható Márki-Zay Péter Facebook-bejegyzésében.

Az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje a leírás alapján egyértelműen arra a Kaleta Gáborra gondolt, akiről a botránya kirobbanása után rövid időn belül megírta a sajtó, hogy 

a Medgyessy- és Gyurcsány-kormányok idején is komoly beosztású diplomata, sőt, konzul volt. Emellett a teljes külügyi bizottság ellenzékestül egyhangúlag támogatta Kaleta kinevezését,

köztük Gyöngyösi Márton, Mesterházy Attila és Demeter Márta is.

„Ma a magyar gyerekek nincsenek biztonságban a fideszes pedofilok politkusoktól. Az általunk meghozott törvény azonban még a fideszes aberrált politikusoktól is megvédi majd a gyerekeket” – zárja bejegyzését Márki-Zay Péter.

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 143 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira
2021. december 08. 01:52
Fidesz Kormány a gyerekeket az lmbtq qrva kiképző Márkiktól védi.
sorivo4
2021. december 06. 23:26
Nem attól félnek a szülők. Hanem a kanadai állampolgárságú Márki-Zaynak a gyermekeket megnyomorító LMBTQ-propaganda iskolákban való engedélyezési szándékától. Amit így próbál leplezni és tompítani hazug módon.
hakos
2021. december 06. 23:01
Mi az hogy hazamenekít? A diplomatákat diplomáciai mentesség illeti, tehát tudomásom szerint a diplomatát mindig hazaküldik, ha a fogadó országban valamilyen bűncselekményt követett el. Ez a nemzetközi gyakorlat. A döntéseket pedig a bíróság hozza. A Fidesz többségű parlament pedig éppenséggel szigorított a törvényi szabályozáson is. MZX pedig ezért is már kritizálta a Fideszt, merthogy az állítólag a szegény LMBTQ aberráltakat bántja... Szerintem ez az ipse egy szimpla futóbolond, egy Jakabba oltott Kunhalmi. Megnyilatkozásainak színvonala pedig egy szimpla ballibbant kommentelő szintjét üti meg....
Salamander
2021. december 06. 22:52
Márki-Zay: "Megvédjük a gyerekeket a fideszes pedofil politikusoktól" Elmebeteg fiú ez a MakiZaj Petya.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!