Teljes támogatás volt Kaleta Gábor mögött

2020. február 13. 09:37

A teljes külügyi bizottság egyhangúlag támogatta Kaleta kinevezését, köztük Gyöngyösi Márton, Mesterházy Attila és Demeter Márta is.

2020. február 13. 09:37

Az elmúlt napok híre volt, hogy a volt perui magyar nagykövet ellen gyermekpornográfia miatt emeltek vádat – emlékeztet a Magyar Nemzet. A lap arról ír: Kaleta Gábor a Medgyessy- és Gyurcsány-kormányok idején is komoly beosztású diplomata, sőt, konzul volt.

Emellett a teljes külügyi bizottság ellenzékestül egyhangúlag támogatta Kaleta kinevezését, köztük Gyöngyösi Márton, Mesterházy Attila és Demeter Márta is.

Összesen 167 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2020. február 14. 11:27
Medgyessy meg Gyurcsány "hozták be" ezt a Kaletá-t még 2003-ban a "diplomáciai közéletbe"--egyrészt. Másrészt amikor perui nagykövetté kinevezték, az akkori, parlamenti, külügyi bizottsági meghallgatáson SEM(!) vetettek föl ellene semmit--ŐK SEM. AKKÓ' MOSTAN MIAFRANCOT POFÁZNAK ÖSSZEVISSZA: ŐK "CSINÁLTÁK MEG" A FAZONT "sztájlisztilag", ÖNMAGUKAT BASZOGASSÁK MIATTA!
Onurisz
2020. február 13. 12:48
Elképesztő, miből próbálnak a másikra kenhető sz.rt keverni politikusok és politizáló újságírók. Egy pedofil hajlamú ember, ha nem hülye, akkor rejtőzködik. És ha képeket használ, nem gyerekeket, sokáig képes elrejteni a hajlamait, még titkosszolgálati átvilágítók elől is. Valószínűleg azon bukott le, hogy újabb és újabb képeket vett, akik pedig a képeket eladták, valóságos bűncselekményeket követtek el és nyomoztak utánuk. Egy ilyen esetnek semmilyen politikai értelmezése és vetülete nincs.
szajnyalogatoviktor
2020. február 13. 12:01
a 0-14 eves lakossag is tamogatta kaletat? :DD
kata56
2020. február 13. 11:25
Kaleta 2002 óta dolgozott a külügy-igazságügy minisztériumokban. Tehát 8 évet ballib kormányok alatt. Mér nem vették észre, hogy egy pedofilt alkalmaznak?????? Hogy-hogy ez nem derült ki 8 év alatt? Vagy tudták? Csak úgy gondolták, jó lesz még valamire az info?????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!