Kétfarkú Kutyapárt: javasoljuk Galla Miklóst köztársasági elnöknek!

2021. december 21. 20:44

A Kétfarkúaknak is van javaslatuk.

2021. december 21. 20:44
null

Javasoljuk Galla Miklóst köztársasági elnöknek! – írta Facebook-oldalán a Magyar Kétfarkú Kutyapárt. Amint arról korábban beszámoltunk, Novák Katalint javasolja köztársasági elnöknek a Fidesz. A köztársasági elnök-jelölti felkérést tisztelettel vállalom – reagált később a családügyi miniszter közösségi oldalán.

Galla és a Karinthy-gyűrű

Az elmúlt hetekben figyelemmel követtük Galla Miklós harcát a Karinthy-gyűrűért. Úgy tűnik, végül mindenkit kielégítő megoldás született:

„Igen, Laár András felajánlotta, hogy nekem adja a Karinthy-gyűrűt, és én örömmel elfogadtam. Megtiszteltetés lesz tőle átvenni.

Hozzá hasonlóan én is örülök, hogy pont kerül ennek az ügynek a végére. Hurrá!” – írja a Facebookon Galla Miklós.

Nyitókép: Galla Miklós, Facebook

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lendvaiildiko
2021. december 29. 18:59
Az ellenzék első női köztársasági elnök-jelöltje!
Chris75
2021. december 23. 08:10
Ahogy már említették, ez a zsák a foltját tipikus esete... Lepukkant bajkeverő drogosok egy vénségére teljesen meghülyült humoristával, hát szép kis csapat. Galla egyébként valóban megérdemelte volna, HA az utóbbi években, a friss konkurenciát látván nem tör rá a kapuzárási pánik és kétségbeesésében nem próbálja már akár nyilvános meztelenkedéssel is felhívni magára a figyelmet. A legszánalmasabb az egészben hogy úgy tagadja az egészet, hogy a saját facebook oldalán is van fent kép a minősíthetetlen fellépőruhájáról, a kép alatt pedig a fanszőrzetéről elmélkedik és arról, hogy mennyire szereti azt mutogatni, de ezen felül is tele van alsónadrágos képekkel... Egy szánalmas vén hülye lett belőle, akit tulajdonképpen el is kellene zárni minimum a facebooktól, hogy ne folytathassa az ámokfutását, mert már rég pszichiátriai eset a faszi. Azzal amit az utóbbi fél évben művelt, sikerült az egész életművét híg foschsal telibe leönteni... Azon már meg sem lepődök, hogy mindehhez ez a drogos hulladékokból álló csapat tapsol. Eleve szégyennek tartom amit ezek művelnek, mert OK egy ilyen rendszerhack egyszer még bele is fért volna, de az hogy mindezt képtelenek abbahagyni, az már a demokrácia megcsúfolása. Mert azért valljuk be, amit ezek művelnek (gyanítom a pénzért) , az súlyos visszaélés a választási rendszerrel. Itt ők gyakorlatilag folyamatosan trollkodnak a rendszerben anélkül, hogy bármilyen politikát képviselnének. Nekik egyetlen céljuk a trollkodás, amit újra és újra bizonyítanak is. Ilyenkor sajnálja igazán az ember hogy a balosok által oly gyakran emlegetett diktatúra csak a bomlott elméjükben létezik, ugyanis ott nagyon rövid úton meg lehetne szabadulni az ilyen patkányoktól...
Ati Papa
2021. december 22. 20:04
Az ezen a képen önelégült pofát vágó, hajléktalan kinézetű izompacsirta minden médiát telesírt azzal, hogy őt micsoda méltánytalanság érte a micsodája mutogatása miatt. Az a gyűrű az arra érdemeseknek lett kitalálva nem perverz barmoknak. Ha Laár csak ennyire becsüli fölöslegesen adták oda neki is. Biztosan van azért olyan is aki kitüntetésnek vette volna és megbecsüli.
No comment no cry
2021. december 22. 17:29
A Kutyák viharos gyorsasággal érték el a "meh" szintet az utóbbi hetekben. Az a szomorú, hogy azt gondolták ebben a debil ötletben akár egy morzsányi humor is található. Lassan jöhetne a gyepmester.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!