Karácsony: Reméljük, a fényvillamossal örömet tudunk vinni a mindennapokba

2021. december 01. 22:10

Ebben az évben még több budapesti polgár találkozhat majd fényvillamossal, amely immár 13 éve a karácsonyi időszak sokak által várt és kedvelt jelképe a fővárosban – írta Karácsony Gergely a Facebookon.

2021. december 01. 22:10
null

„Ebben az évben még több budapesti polgár találkozhat majd fényvillamossal, amely immár 13 éve a karácsonyi időszak sokak által várt és kedvelt jelképe a fővárosban. A megszokott, Jászai Mari téri helyszín helyett a Hungária kocsiszínben indítottuk útjukra a különleges járműveket, mivel mától a város számos pontján jár majd a hat darab, ünnepi díszbe öltöztetett villamos, a fogaskerekűvel kiegészülve, egészen Vízkereszt napjáig” – írta ki a Facebookra Karácsony Gergely főpolgármester. 

A villamosokat minden évben a BKV munkatársai díszítik fel több ezer izzóval

A díszítés idén a BKV hét különböző telephelyén történt, először kapott fényeket a Combino és a Ganz csuklós villamos – számolt be Karácsony Gergely, aki szerint „mindez jól jelképezi azt, hogy BKV az egész város életében jelen van, minden nap jön a busz, a metró, a villamos. Természetesnek tűnik, pedig valójában nem az.

Köszönettel és hálával tartozunk nekik ezért” – írta a főpolgármester, aki reméli, hogy a fényvillamossal „örömet tudunk vinni a mindennapokba, különösen most, ebben a járvánnyal is terhelt időszakban”.

Fotó: Karácsony Gergely, Facebook

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Járványfigyelő
2021. december 03. 00:34
Ja, csak hát most nem mindennapok vannak, hanem advent..
fogas paduc
2021. december 02. 16:06
Geli! Az elvtársaid az ep-ben be akarnak tiltani!
fatman
2021. december 02. 15:48
"13 éve a karácsonyi időszak sokak által várt és kedvelt jelképe a fővárosban" akkor ezt sem ennek a baromnak köszönhetjük, ugye? szóval?
Magyarok Pásztora
2021. december 02. 15:01
Te csak vezesd a 220-at, gejgej.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!