Galla Miklós: Kérem, egyezzünk meg peren kívül

2021. december 06. 13:19

A humorista a Médiatanács új elnökének írt levelet, ezúttal is a Karinthy-gyűrű volt a téma.

2021. december 06. 13:19
null

Folytatódik Galla Miklós Karinthy-gyűrűt érintő csörtéje. A humorista ezúttal Koltay Andrásnak, a Médiatanács új elnökének írt nyílt levelet, melyet Facebook-oldalán tett közzé. 

Ebben a humorista emlékeztetett: „idén az MTVA kuratóriuma arról döntött, hogy én kapjam a Karinthy-gyűrűt. Három héttel a díjátadó ünnepség előtt véleményem szerint minden ok nélkül visszavonták tőlem a díjat, amelyet negyven év szorgalmas, tisztességes és precíz munkájával érdemeltem ki.”

Ha perre kerül sor, amit szeretnék elkerülni, megdönthetetlen bizonyítékok vannak a kezemben az igazam alátámasztására.

– írta, mint fogalmazott, „vélhetően politikai indíttatású” döntés miatt vonták vissza a díját.

„Tisztelt Elnök úr, arra kérem, az emberség nevében egyezzünk meg peren kívül.

Kérem, intézkedjen, hogy megkapjam a nekem jogosan járó Karinthy-gyűrűt, és visszatérhessek a Rádiókabaré műsorába. Cserébe ügyvédem visszavonja a keresetet”

 – üzente Galla Miklós. 

Nyitókép: Galla Miklós, Facebook 

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mediator01
2021. december 10. 16:06
Kínos ez az egész! Karinthy nevére, emlékére, munkásságára és a már díjazottak munkásságára nézve. Galla Miklós (akit korábban lehetett kedvelni) egy ócska trollá züllött. Így is kell bánni már vele. Kár érte!
Jámbortalan
2021. december 09. 13:51
Ez a szerencsétlen tényleg teljesen rácsavarodott erre a témára. Még az is lehet, hogy az MTVA előtt fogja nyilvánosan elégetni magát - egy tűzgyűrűben
Gèbi
2021. december 08. 15:43
Szegény Galla, már rosszabb mint Gollam
syphax
2021. december 08. 08:03
ELÉLVEZETT A PACALFASZ PACÁK.....a nyílt szinen. EZ A SZINVONALA.....KIVÁNCSIAK LEHETÜNK: VAJON KARINTHY FRIGYES-- a Karinthy gyűrű névadója--UGYAN MIT SZÓLNA EKKORA SZINVONALHOZ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!