Galla a Karinthy-gyűrűről: Remélem, jó lesz a mérete, mert szeretném hordani

2021. december 19. 20:29

A humorista a Blikknek azt nyilatkozta: a gyűrű lesz számára a legszebb karácsonyi ajándék.

2021. december 19. 20:29
null

Galla Miklós lelke végre megnyugodott, övé a Karinthy-gyűrű – írta meg cikkében a Blikk. Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk, Galla december 24-én kapja meg a gyűrűt kollégájától, Laár Andrástól, aki pár hete vette át a díjat.

„Örülök, hogy végre lezárul ez az egész, és nem kell többet amiatt idegeskednem, hogy nem kapom meg a gyűrűt” – nyilatkozta a lapnak a humorista, majd úgy folytatta: „Szerintem így Laár Andris is és én is nyugvópontra tudjuk tenni ezt az egészet. Ez lesz a legszebb karácsonyi ajándék. Remélem, jó lesz a gyűrű mérete, mert szeretném hordani.”

Kép forrása: Galla Miklós Facebook-oldala

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kiserilaci
2021. december 22. 22:01
Ha csak eddig elolvasta volna József Attila versét: TUDOD, HOGY NINCS BOCSÁNAT Tudod, hogy nincs bocsánat, hiába hát a bánat. Légy, ami lennél: férfi. A fű kinő utánad. A bűn az nem lesz könnyebb, hiába hull a könnyed. Hogy bizonyság vagy erre, legalább azt köszönjed. Ne vádolj, ne fogadkozz, ne légy komisz magadhoz, ne hódolj és ne hódits, ne csatlakozz a hadhoz. Maradj fölöslegesnek, a titkokat ne lesd meg. S ezt az emberiséget, hisz ember vagy, ne vesd meg. Emlékezz, hogy hörögtél s hiába könyörögtél. Hamis tanúvá lettél saját igaz pörödnél. ..... Vagy csak úgy magadtól egy közepes gerinc...
wasserwoman
2021. december 20. 21:55
Galla legnagyobb bánatára,mert nem irnak róla többet
dragstar
2021. december 20. 21:47
Remélhetöleg most már minden kóser lesz.
Nagyiellenszélben
2021. december 20. 19:31
Kidumálta a sajtot...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!