Gulyás Gergely lett Novák Katalin utódja

2021. december 30. 22:05

A családokért felelős tárca nélküli miniszter feladatait- és hatáskörét Gulyás Gergely veszi át.

2021. december 30. 22:05
null

„A családokért felelős tárca nélküli miniszter általános jogutódja a  Miniszterelnökséget vezető miniszter” – áll a legfrissebb Magyar Közlönyben.

Novák Katalin, a nemrég lemondott családokért felelős tárca nélküli miniszter feladat- és hatáskörét így Gulyás Gergely veszi át.

Novák Katalin még múlt héten mondott le, miután Orbán Viktor bejelentette, hogy a Fidesz-frakció Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli minisztert jelöli köztársasági elnöknek.

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyzoltan
2021. december 31. 09:29
Gulyás gondos, pontos, kiszámítható, megbízható, fegyelmezett hivatalnok... Hiányzik belőle, Novák Katalin impulzív személyisége, sziporkázó racionalitása, eleve győztes vitakészsége... Tanácsom Gulyás felé: engedd lazábbé magad! Biztos vannak szunnyadó képességek még...
balbako_
2021. december 31. 08:25
Nagy kérdés, hogy viszi-e tovább Gulyás a Kormányinfót, mert azt nagyon profin csinálja.
Sany Xepi
2021. december 31. 07:39
Most akkor pár hetes téma és találgatás lesz a szennyoldalon?
states
2021. december 31. 07:19
Hol vannak a baloldalon ilyen fiatal tehetséges politikusok, mint Gulyás Gergely, Kocsis Máté, Szíjártó Péter? Sehol. Nekik ilyen szellemi toprongyaik vannak, mint Tordai, meg pszichopatáik, mint Szabó Tímea.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!