Márki-Zay Péter: Valódi szeretet forradalma zajlik Magyarországon

2021. december 30. 21:03

Így gratulált a baloldali miniszterelnök-jelölt azért, mert „a polgári, konzervatív” Magyar Hang olvasói Gulyás Mártont választották az év emberének.

2021. december 30. 21:03
null

Gulyás Mártont választották az év emberének a Magyar Hang olvasói. A díj kapcsán Márki-Zay Péter Facebookon gratulált a Partizán műsorvezetőjének. „Valódi szeretet forradalma zajlik Magyarországon:

a polgári, konzervatív Magyar Hang olvasói Gulyás Mártont választották az év emberének. Szeretettel gratulálok neki”

 – írta a baloldal miniszterelnök-jelöltje.

Kapcsolódó

Elvtárs nem vész el, csak átalakul: Gulyás Márton
Irritálni szeretne, hogy felkeltse az érdeklődést. Tudatformálónak gondolja magát, és a kapitalizmus rendszerkritikáját hirdeti hol politikai aktivistaként, hol műsorvezetőként. Portrénk a Krétakör egykori ügyvezetőjéről, a Humán Platform, a Slejm, a Közös Ország Mozgalom és a Partizán alapítójáról. Bővebben is érdekel...

Irritálni szeretne, hogy felkeltse az érdeklődést. Tudatformálónak gondolja magát, és a kapitalizmus rendszerkritikáját hirdeti hol politikai aktivistaként, hol műsorvezetőként. Portrénk a Krétakör egykori ügyvezetőjéről, a Humán Platform, a Slejm, a Közös Ország Mozgalom és a Partizán alapítójáról.

Nyitókép: Márki-Zay Péter Facebook-oldala 

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Solymos
2022. január 06. 06:50
Ez egy begyakorolt, hülyeség. "A szeretet forradalma...". Persze. Ezt nyomták pár hónapja, de nem ugrott rá senki. Most előveszik a lemezt, mert PC, mert jól hangzik és a tanácsadók is azt mondták. Bárhányszor előveszik. Hátha bejön...
Dezsőke
2022. január 02. 18:14
márki legyen tiltott számodra a következő szavak használata: szeretet templom Isten humánum ez a minimum
Anonymtalan
2022. január 01. 14:44
A "szeretet" forradalma jegyében MZP nem sokára megfordul, amikor a 7. kés szúródik a hátába és megkérdezi, hogy "Te is fiam Lukácsi?" :D
Augustus1
2022. január 01. 13:26
Azért figyelemfölkeltő arcberendezés. Egyszerre jóllakott napközis és veszélyesen agresszív ember. Mármint MZP.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!