Kisiklott a 4-es 6-os vonalon egy villamos az Erzsébet körúton

2021. december 14. 22:26

Egy ember megsérült, az Oktogon és a Blaha Lujza tér közt szünetel a villamos-közlekedés.

2021. december 14. 22:26
null

Baleset következtében kisiklott egy villamos Budapest VII. kerületében, az Erzsébet körút és a Dob utca kereszteződésében kedd este; egy ember megsérült, a karambol miatt a 4-es és a 6-os villamos egy szakaszon nem közlekedik.

A katasztrófavédelem az MTI-vel közölte, hogy a balesetben egy villamos, egy mikrobusz és két személyautó érintett. A fővárosi tűzoltók és a társhatóságok, valamint a közlekedési társaság szakemberei megkezdték a műszaki mentést, illetve a helyszíni vizsgálatot. 

A Budapesti Közlekedési Központ a Facebook-oldalán azt írta, hogy a baleset miatt a 4-es és a 6-os villamos nem közlekedik az Oktogon és a Blaha Lujza tér között. Azt ajánlják az embereknek, hogy az 1-es és a 2-es metróval utazzanak a környéken.  

A Budapesti Rendőr-főkapitányság ügyeletese arról tájékoztatott, hogy a balesetben egy ember sérült meg. Azt is közölték, hogy a műszaki mentés és a helyszínelés befejezéséig a Blaha Lujza tér irányából az Oktogon felé haladó járműveket a Dob utcába terelik. A baleset miatt jelentős torlódás alakult ki az Erzsébet körúton – közölte a rendőrség.

(MTI)

Borítókép: MTI/Mihádák Zoltán

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ildikó99
2022. január 05. 12:44
Külőnben rengeteg a baleset itthon télen nyáron mindig rosszabbul vezetünk mint Ausztria?
Vasalo
2021. december 15. 15:12
Nem kell begyulladni. Az EU már törvénybe vette, hogy 2050-töl felszántják és besozzák azt az országot ahol meghal egy (!) ember közlekedési balesetben. ( nem osztja az EU értékeit és nem tartja be a jogállamiság alapjait). Kár, hogy még azt nem vették törvénybe, hogy beszüntetik a naplementét, mert ugye este is kell az áram a napelemekböl..
masikhozzaszolo
2021. december 15. 14:11
Geri nem lehetett, őt már elütötte a Tram-train. Vagy több villamossal is próbálkozik?
Járványfigyelő
2021. december 15. 09:58
Szerintem meg egy idióta elé kanyarodott..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!