Több mint egymillió forintot költött Antsi az „Orbán megbukott” videóra

2021. november 23. 16:56

Hirdetésként terjed a Facebookon az „Orbán megbukott” sláger, melyre már közel egymillió forintott elköltött alkotója, Krizsán Anita.

2021. november 23. 16:56
null

Lapunk is beszámolt arról, hogy nemrég újabb dalrészlettel jelentkezett Antsi, aki annak köszönhetően tett szert némi ismertségre, hogy írt egy kampánydalt Márki-Zay Péternek még az előválasztás idején, igaz, a Szavazz Márki-Zayra című ópuszból nem lett hivatalos kampánysláger.

A trashpop műfaj rajongói számára jó hír, hogy Antsi azóta sem hagyott fel dalszerzői tevékenységével, hiszen októberben megjelent a BÉKÉT! Kormányváltást!, illetve az Európa, segíts! című dala is – adtuk hírül. Kiderült, hogy a művésznő nem kis összegeket fordít művészetének propagálására. A lapunk által is közölt, mindössze alig fél perces opus terjesztésére több, mint egymillió forintot költött a művésznő. 

Antsi november közepén közreadott alkotásának minden másodpercére több, mint 30 ezer frointot költött tehát, így a 4400 kedvelőjével együtt ugrálhatunk az 1980-as évek nagy slágerének, a Lambadának a dallamára, melyen a művésznő azon örvendezik – kicsit talán túl korán –, hogy Orbán Viktor megbukott. Kezeket a magasba! Densz! Hállelúja!

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
körte10
2021. december 18. 09:07
27 nappal később közelíti az 5,5millát a reklámköltség. Valaki nagyon meg akarja fogni a dadaista művészet kedvelőit.
Syr Wullam
2021. november 24. 17:59
Kéne ismerni ezt a pitsát?
dr Justice
2021. november 24. 12:29
Nem megerősített források szerint megijedt a szerző az éles kritikáktól, és új dal szerzésébe fogott. A dal címe: Csige-Bige gyere ki, ég a házad ideki" Szurkoljunk neki, hogy ez a remekmű is mielőbb hasonló sikerrel hasítson!
Zod
2021. november 24. 10:15
990 ezret itten valaki zsebretett a nagy semmiért, mert ez max egy tízes.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!