Antsi ezúttal a Lambada dallamára énekel Orbán bukásáról

2021. november 21. 22:08

Densz!

2021. november 21. 22:08
null

Nemrég újabb dalrészlettel jelentkezett Antsi, aki annak köszönhetően tett szert némi ismertségre, hogy írt egy kampánydalt Márki-Zay Péternek még az előválasztás idején, igaz, a Szavazz Márki-Zayra című ópuszból nem lett hivatalos kampánysláger.

A trashpop műfaj rajongói számára jó hír, hogy Antsi azóta sem hagyott fel dalszerzői tevékenységével, hiszen októberben megjelent a BÉKÉT! Kormányváltást!, illetve az Európa, segíts! című dala is.

Antsi november közepén újabb alkotással jelentkezett, igaz, ez esetben már egy jól bevált sláger feldolgozásáról van szó: a művésznő az 1980-as évek nagy slágerének, a Lambadának a dallamára örvendezik – kicsit talán túl korán –, hogy Orbán Viktor megbukott. Kezeket a magasba! Densz! Hállelúja!

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DrPepper
2022. január 11. 09:28
Úgy érzem, ezen a tüntetésen a "giga" szó valami egészen új értelémet fog kapni.
lugyu
2021. november 23. 13:31
Ifjúkomcsi picsa!
Fekete85
2021. november 22. 22:59
Igen, ez művészet. Komcsiból lett széljobber proliknak ez magas mint tyúknak az ABC. De nem is nekik iródott. Van aki nem tud elvonatkoztatni két dimenziós rasszizmusától, szolga lététől, antiszemitizmusától. Ezekhez gravitál a létezése, és ha találkozik egy kulturális élménnyel, összezavarodik.
sorivo4
2021. november 22. 21:23
Külön jó ebben a videóban, hogy már meg is koronázták, miközben megbukott. Egy király nem bukhat meg. Csak politikus bukhat meg. Királyt csak csatában legyőzni lehet. Egyébként tetszik a minimalista stílus. Az is, hogy valamicskét tanultak is. De még ilyen kevésben is képesek hibát ejteni. Orbán már rég megbukott, már az elején, mikor ezt a stratégiát választotta, vagy inkább csak ezt tudta. De ez önmagában még nem elég a kormányváltáshoz. Ahhoz egy jobb jelentkezőnek is lennie kell. Ami láthatáron sincs. Így aztán, Orbán megbukott és kormányon marad. Densz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!