Égő benzint locsoltak az útra Salgótarjánban egy felüljáróról

2021. november 15. 14:42

Három férfi így akart kárt tenni az arra haladó autókban.

2021. november 15. 14:42
null

Égő benzint locsolt az úttestre Salgótarjánban három férfi egy felüljáróról, hogy kárt tegyenek az arra haladó autókban – közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság megbízott sajtóreferense hétfőn az MTI-vel. Tamás-Kovács Andrea elmondta: a főkapitányság közlekedésrendészeti osztálya közúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény miatt folytat eljárást két 16 és egy 27 éves férfi ellen.

Ismertette: a megalapozott gyanú szerint a két fiatalkorú és a felnőtt férfi vasárnap az éjszakai órákban Salgótarján belterületén, a Bem úton lévő vasúti felüljáróról a felüljáró alatt lévő úttest aszfaltjára két ásványvizes palackból benzint locsolt. A benzint locsolás közben meggyújtották, hogy az arra közlekedő gépjárművekben kárt okozzanak. Mindezt az arra haladó, szolgálatot teljesítő járőrök vették észre, akik a három férfit előállították – tette hozzá.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Donka Ferenc. Illusztráció.

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2021. november 15. 19:27
Pedig milyen jó focisták lehetnének. Vagy bármilyen egyéb sportolók. Vagy katonák. Vagy tűzoltók. Vagy vadakat terelő juhászok.
hegyaljai
2021. november 15. 16:58
Teljesen felesleges volt a benzinár korlátozása! Ezt még drágán vették.
kunfia
2021. november 15. 15:41
És 2 hét alatt rend lett Orbániában...
anegy_
2021. november 15. 15:33
A vicces "kötél" helyett azért öt évet kiérdemelnének! Fejenként.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!