November 21-én tartják a Momentum rendkívüli tisztújítását

2021. november 12. 10:45

Mostanáig hárman jelentették be, hogy indulnak a pártelnöki posztért.

2021. november 12. 10:45
null

Információink szerint november 21-én vasárnap rendezi rendkívüli tisztújító kongresszusát a Momentum Mozgalom. A párt azért kényszerült új elnököt választani, mert a küldöttgyűlés leváltotta tisztségéből a korábbi elnököt. Fekete-Győr András saját maga ellen kezdeményezett bizalmi szavazást, miután jóval a várakozásokon alul teljesített az ellenzéki előválasztáson.

A döntést követően a tisztújításig Orosz Anna, XI. kerületi alpolgármestert választották a Momentum ügyvezető elnökévé. Eddig három jelentkező akadt az elnöki tisztségre:

A jövő heti választáson győztes elnök mandátuma párt jövő nyáron tartandó rendes tisztújításáig szól majd.

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vikijo
2021. november 12. 17:50
A Momentum az egyetlen aki nyíltan extraliberális elképzelésekkel indult és nyíltan az európai ultraliberálisoknak politizált ezért totális kudarcot vallott a baloldalon is. A másik jó pontot azzal szerezték, hogy MG finanszírozása ellen izgattak. A MZP furcsa módon csak a megválasztása után vallott színt. Nyilván a Fidesszel is elfutott a ló azonban a választásokon az lesz a tét, hogy melyik a kisebb rossz.
hegyaljai
2021. november 12. 12:18
A MOMENTUM az egy mozgalom vagy egy párt? Ugyanazok a szabályok vonatkoznak rájuk?Javaslom, hogy a tisztújítás szabályosságát támadja meg Nagy István (ez a népesség nyilvántartás szerinti egyik leggyakoribb férfinév.) Amilyen balfácánok ezek, bizonyára nem tudnak egy ilyen belső választást sem szabályosan megcsinálni. A Cégbíróság a feljelentés alapján nyilván el fog járni, és semmissé teszi az eredményt.
cutcopy
2021. november 12. 12:01
Hol lesz, a Haris Parkban..?
Gullwing
2021. november 12. 11:59
Hé lila kretének, a kutyám is jelezte az idulását! Egy kupac szarrral jelezte a küszöbötök előtt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!