Márki-Zay szerint Orbán Viktor kivezetné hazánkat az Európai Unióból

2021. november 11. 21:35

A baloldal miniszerelnök-jelöltje Vera Jourovával is egyeztetett Brüsszelben.

2021. november 11. 21:35
null

Nemzetközi sajtótájékoztatót tartott Brüsszelben Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelölt csütörtök délután – adta hírül a 444-hu. A baloldali előválasztás második fordulójának meglepetés győztese szerint a baloldali összefogásban „mindenki fontosnak tartja a demokráciát, a jogállamiságot, a piacgazdaságot és az európai integrációt, ezért lázadunk a diktatúra, a gyűlölet és a korrupció ellen.”

Márki-Zay hangsúlyozta, hogy az ellenzéki összefogás tagjai között ugyan vannak különbségek, de nagyon hasonlóan látják Magyarország jövőjét, amit mindannyian az Európai Unión belül képzelnek el és attól tartanak, hogy „Orbán kivezetné Magyarországot az Unióból”.

Példaként Nikola Gruevszki volt macedón miniszterelnököt, illetve a letelepedési kötvényprogram orosz és általa iszlamistának nevezett kedvezményezettjeit hozta fel.

Márki-Zay Péter találkozott Věra Jourovával, az Európai Bizottság alelnökével is, akivel az „uniós pénzek tisztább felhasználásának szükségességéről” egyeztettek. Márki-Zay kétnapos brüsszeli látogatása során hat európai biztossal és négy pártcsalád vezetőjével találkozott.

Fotó: Valeria Mongelli / Hans Lucas / Hans Lucas via AFP

Összesen 140 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kitiltott
2021. november 12. 21:19
Markyzay elkövette a minősített hazaárulás bűntettét azzal hogy nulla támogatottsággal a háta mögött kiment elárulni azokat a magyarokat akik nem szeretnék az ismeret len nevetlen kultúrát nem ismerő határon betörni szándékozókat. Illetve teljes mellszélességgel a gyermeküket féltő családok nagyszülők határozott tiltakozása ellenére be engedné az LMBTQ természet ellenes tanait hirdetőket az óvodákba és az iskolákba és az életünkbe.. Ez az ember soha sem fogja egyesíteni Magyarországot .. Sőt minden eddiginél mélyebbre ássa a lövészárkokat.. Azzal meg hogy azt hazudja hogy ők vannak többen és hogy Magyarország többsége kormányváltást akar nagyon sok ember zsebében kinyilik a bicska.. Gyurcsány feltűnően csendben van.. Ez a bohóc meg fürdik a senkik rivalda fényében.. Hogyan fogunk ezektől a hazaáruló külhoni ügynököktol megszabadulni..? Hogyan lehet az hogy az ellenzékben egy józan ember sincs aki féltene a gyerekét vagy unokáját a szexuális aberráltaktól ? Tényleg minden értéket feláldozni a hatalom megszerzése érdekében ..
youngboy
2021. november 12. 10:53
Ennek a bohócnak az angol neve -- nyilván így ismerték az USA-ban meg Kanadában, ahonnan a nyakunkra küldték -- Lemur Noise (miután "maki" angolul "lemur" és zay az "noise"). A YouTube-on meg is hallgatható, hogyan zajonganak a makik . Néha mintha kotkodácsolnának, néha meg mintha dühödten ugatnának. Íme a link: https://www.youtube.com/watch?v=cCaaUVAcVBo.
zakar zoltán béla
2021. november 12. 10:16
ciacica lyorovájá mámmá magna vezúvia etna
matykox
2021. november 12. 10:03
Szóval a jurova seggét is kinyalta? És ízlett is neki láthatóan - még büszkélkedik is! G. Soros felkészül: jön az újabb zajos amerikai látogatás februárban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!