Napi szürreál: Lovasi és Pataky vitáztak a Csörtében

2021. november 18. 11:11

Megvitatták.

2021. november 18. 11:11
null

Két teljesen eltérő világnézet és két teljesen eltérő zenei stílus képviselői vitáztak a Csörte hétfői adásában. A piros sarokban Lovasi András, a Kispál és a Borz és a Kiscsillag frontembere, a kékben az eddás Pataky Attila vitatta meg Cseh Katalin esküvői berúgását, a NER természetét, és Demeter Szilárd múlt heti nyilatkozatát is.

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2021. november 19. 11:02
Lovassí nevű megélhetési bűnöző. A Kossuth azért jó vót. Hát még a pénz!!!! Nyomorult csoró mradsz faxikám. Ebből kevesen lettek mdosok. Te ,max . kos lehetsz. o-kos,tán. sic
counter-revolution
2021. november 19. 06:53
A Hír TV-t meg akarják szüntetni? Teljesen olyan érzésem van, ha ránézek a youtube-on a lejátszási listára. És egyre inkább.
Varnagy
2021. november 19. 02:13
Istenem! A műsorvezető nagyon gáz! Ilyen buta, szánalmas alakot betenni erre a feladatra, ciki. Véletlenül keveredtem ide-egyik oldalt se szeretm-undorodom a Gyurcsánytól is és az Orbántól is! 6 gyerekem van, de egyiket sem bíznám rájuk, még 10 másodpercig sem. De, ennek az ostoba műsorvezetőnek, hogyan lehetne megmagyarázni, hogy ne említse egy napon a két esetet? Azt, hogy egy házas, többgyermekes politikus, egy luxushajón, fizetett örömlányokkal, drogozva lebukik egy orgián-és azt, hogy valaki az esküvőn leissza magát, mint az albán szamár-erre azt hajtogatni, hogy ugyan az, hát ez mindent elárul a színvonalról
sorivo4
2021. november 18. 22:45
Mindkettőjüket nagyon szeretem, mint embereket is és a zenéjüket, művészetüket is. Az Edda klasszikus, Beethovennel van egy szinten. Kispál pedig különösen a kedvencem, sok koncertjükön voltam. Szinte csak az övékén. Békéteni van értelme, kell is. De egy dolgot le kell szögeznünk. Hogy az csak jobbra vezethet. Tovább a megkezdett úton és nem letérve arról. Ebben mindannyian közreműködhetnek és részesei, alkotói lehetnek. Nemzetet építünk és hazát, ahol jó élni és otthon lenni, együtt. Itt baloldali fordulat nem lehet. Soha többet. Ez az egyetlen alap, amire lehet építkezni. Út csak jobbra vezet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!