Lantos Gabriella szerint a kormány nem akarja megállítani a járványt

2021. november 08. 18:26

Az Új Világ Néppárt politikusa nem aggódik az oltatlanok lelki üdvéért.

2021. november 08. 18:26
null

Interjút adott a Klikk FM-nek Lantos Gabriella, az Új Világ Néppárt egészségügyi szakpolitikusa. Lantos korábban azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy a nyáron a Balatonba fulladt testvérpár haláláért Orbán Viktor kormányát tette felelőssé.

Az Új Világ Néppárt politikusa szerint a kormánynak most fel kellene pörgetnie a tesztelést és a kontaktkutatást. „Ha nincs kontaktkutatás, akkor nem lehet, vagy a kormány nem akarja megállítani a járványt” – jelentette ki Lantos Gabriella.

A politikus szerint semmiféle védekezés nincsen Magyarországon,

amit az is jól példáz, hogy nem kerültek karanténba azok, akik részt vettek azon a kormányülésen, amire Gulyás Gergely már koronavírusosan ment el. „Az az egy darab szerencsétlen maszk a BKV-n fogja megállítani Magyarországon a járványt” – kommentálta ironikusan a tömegközlekedési eszközökön bevezetett maszkviselési kötelezettséget Lantos.

Az egészségügyi menedzser azt is kijelentette, hogy nem aggódik azoknak a lelki üdvéért, akik nem vették fel az oltást. „Felnőtt emberek, nemcsak a saját sorukról dönthetnek, hanem a mienkről is” – mondta, hozzátéve, hogy

inkább az a probléma, hogy a rendesen védekező emberek miattuk nem fognak egészségügyi ellátáshoz jutni.

Lantos Gabriella szerint ezért egy csomó ember fog meghalni.

Az Új Világ Néppárt elnökségi tagja szerint az is bizonyítja a Fidesz kormányzóképtelenségét, hogy csak november 22-én indul az egyhetes oltási kampány. „Nem érzik a veszélyt, lassúak, az egész kabinet egy rakás amatőr szerencsétlenség” – fogalmazott Lantos Gabriella.

Fotó: Bruzák Noémi

Összesen 123 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szodabár
2021. november 14. 08:29
Tipikus moslék duma, hallottam már mástól is.Hogy Orbán ráengedi az országra a vírust. A moslék akkor miért nem kampányol az oltás mellett? Mert van annyi, mint a szemét? Rengeteg proli és cigány nincs beoltva! Nem zavarja őket, hogy kihalnak a szavazóik?
masikhozzaszolo
2021. november 09. 18:02
Nem tudom, hogy az oltásra annyian jelentkeznének, mint ahány fertőzött van egy nap. De most már megígérném, hogy ebben az évben még ingyenes a Covid oltás. Utána fizetős, annak aki még egy szurit sem akart, és nem is jelentkezett érte. A plázanyitáskor is vannak nagyon jó akciók, utána meg puff, drága minden. Hogy leterhelődik az egészségügy? Nem terhelődik le, mindegy hogy ingyen nem oltatja be magát a 40% vagy pénzért kell megvennie az oltást. Úgyis csak az oltás véd, azt meg nem veszi fel. És a fertőződési láncreakciónak is mindegy.
geyza1947
2021. november 09. 16:23
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy Orbánnak lövése sincsen a járványkezelési technikákhoz, öegy ösztön ember és minden pacekból akar intézni !
neven
2021. november 09. 09:24
ribizli gyurcsótányista gabika, amikor meg plusz hatalmat akart a kormány, hogy mindenáron megálltsa a járványt akkor Brüsszelig szaladtatok diktatúrát kiáltva, aztán pedig követeltétek a korlátozások feloldását, majd ágáltatok a vakicnák ellen (de azért sunyiban biztos ami biztps alapon még beoltottátok magatokat, nehogy idő előtt találkozzatok a patással!)!! Na ilyen aljas gerinctelen a moslékos gyurcsótányista migrisimogató rezsicsökkentést megszűntetni akaró hazudozó hazaáruló ballibernáci bűnbanda makizajjal és gyurcsótánnyal együtt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!