Láng: Gansperger maffiaügyekről beszél

2021. november 19. 13:02

A Fidesz-KDNP fővárosi frakcióvezetője szerint Gansperger Gyula Bajnai Gordon embere.

2021. november 19. 13:02
null

Tisztán látszik, hogy Gansperger Gyula Bajnai Gordon bizalmi embere, hiába mondja róla Karácsony, hogy fideszes – mondta a Mediaworks Hírcentrum podcastjában Láng Zsolt. A fővárosi Fidesz-KDNP-frakció vezetője szerint a Városháza-gateben kiszivárgott felvételeken Gansperger egy maffiaszerű bűncselekmény-sorozatot vázol fel.

Láng azt mondja, Karácsonynak köszönhető, hogy a botrány egyre fokozódik.

A műsorban Lomnici Zoltán alkotmányjogász volt Láng beszélgetőpartnere.

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Amerigo
2021. november 19. 17:43
A ballib buborék tap sikoltozott amikor jobboldali politikusról került ki bármi (hangfelvétel, videó, fénykép)! Most amikor anonymus több részletben adagolja a városház-gate részleteit, fel vannak háborodva, hazudnak, terelnek, fenyegetőznek! Efftársak az élet nem egy habostorta, már Pelikán is megmondta! https://youtu.be/3ntGXAvIFJg
írmag
2021. november 19. 17:19
Három kérdés: Ki szervezi ezeket a megbeszéléseket? Ki szervezi ezeket a hangfelvételeket? Milyen céllal lesznek ezek - valamilyen sötét elképzeléssel - közhírré?
certus
2021. november 19. 17:02
"A másik, egyébként azért vállalkoztam erre a beszélgetésre, mert szerettem volna megismerkedni a Gyula javaslatával, illetve azt akartam csak mondani, hogy a Gyula viszont régi harcostársam. Sokszor több, mint a barátság, mi együtt küzdöttünk a barikádokon. És az fontosabb. " https://mandiner.hu/cikk/20211119_bajnai_elismerte_azzal_egyeztetett_a_varoshaza_eladasarol_aki_joval_barts_felett_all
Rocktoberi
2021. november 19. 14:19
Hogy ez nem jutott az eszükbe hamarabb! Czeglédy, Wittingghoff, Gajda, Kránitz, Lackner is mind Fidesz alapítók egyenesen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!