Jobbikos képviselő: Árják – Liberálisok 1:0

2021. november 27. 09:38

Az önkormányzati képviselő 2012-ben arról posztolt, hogy ő politikai alapon szurkol, neki nem a focitudás számít, ezért a hollandok helyett a dánoknak drukkolt, mert a csapatban csak dánok voltak.

2021. november 27. 09:38
null

A Váconline Fehér Zsolt jobbikos politikus kilenc évvel ezelőtti rasszista ízű Facebook-posztjára talált rá. A portál szerint a váci és Pest megyei önkormányzati képviselő a közösségi oldalán több szélsőséges és kirekesztő bejegyzést tett közzé, Hitler állítólagos fiáról is közzétett egy posztot, emellett publikált egy olyan fotót, amelyen őt is a Führerré maszkírozták.

A 2012-es foci Európa Bajnokság kapcsán azt írta, hogy Árják kontra Liberálisok, és úgy fogalmazott, hogy a színes bőrű Simon Poulsen csak a fehér kapus, Stephan Andersen „inasa”. Egyébként is – fogalmazott a politikus –, ő politikai alapon szurkol, neki nem a focitudás számít, ezért a hollandok helyett a dánoknak drukkolt, mert a csapatban csak dánok voltak.

Mint ismert, korábban Farkas Péter Barnabásról, a Jobbik ózdi alpolgármesteréről kerültek elő fényképek, melyeken náci karlendítésre hajazó mozdulattal szerepel, ráadásul Dél-Lengyelországban épp egy illusztrációként elhelyezett épületrész előtt állt meg, amin zsidóellenes feliratok voltak. A politikus az ellenzéki előválasztáson alulmaradt és az alpolgármesterségről is lemondani kényszerült.

Nyitókép: Facebook 

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Autofocus
2021. november 27. 11:41
"Barnuljunk együtt!"
lofejazagyban
2021. november 27. 11:18
azon mindig csodálkoztam, hogy az elbutult magyar széljobberek hogy a viharba tudnak beleájulni az árja tudatba, ahol csak kutyaként van helyük.
amca
2021. november 27. 11:16
Wax ist problem. Baloldalon mindig is lehetett nácizni ,zsidózni,cgányozni,leszbizni,lopni,csalni ,hazudni. Az állibsi jó ets. Rosenfeld ets.Aki nincs velünk az ellenünk.
ujujuj
2021. november 27. 11:07
Mondjuk ez teljesen normális dolog, ha nemzetközi tornán idegen csapatok meccseit nézem, én is annak drukkolok, ahol kevesebb a néger, illetve annak akik nem térdelnek a meccs előtt. A jobbikban inkább az a ciki, hogy már a románoknak drukkolnak , meg a szivárványosoknak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!