Aba Sámuelt emlegeti a Budapest-Belgrád vasút kapcsán Fekete-Győr

2021. november 26. 13:47

Szerinte a magyar király „pont annyi idővel ezelőtt uralkodott, mint amennyi idő múlva megtérül a Budapest-Belgrád vasút”.

2021. november 26. 13:47
null

Fekete-Győr András közösségi oldalán Aba Sámuelt emlegetve kelt ki a Budapest-Belgrád vasútvonal ellen. 

Magyar királyként 979 évvel ezelőtt megvédte hazáját, nem engedte szolgasorba taszítani népét. Pont annyi idővel ezelőtt uralkodott, mint amennyi idő múlva megtérül a Budapest-Belgrád vasút”

– vélekedett a Momentum egykori elnöke. 

Mint arról korábban írtunk: a vasútvonal modernizálásával Szerbia fizikailag is integrálódik a modern európai vasúthálózatba. A vasútvonal ugyanis az X. számú páneurópai közlekedési folyosó része, amely a Nyugat-Balkánt éppen Budapesten keresztül kapcsolja össze.

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

 

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ptrfarkas43
2021. november 26. 21:50
A sok ballib aggódik, hogy a Német gazdi hamburgi dézsmája megcsappan a délről jövő vasúti szállítások miatt.
ujujuj
2021. november 26. 19:18
Nem tudom, hogy mikor térül meg a vasútvonal, de egy biztos: az összes momentumos politikus félművelt gyökér, és a félműveltek között fegyőr az igazi tuskó, aki semmihez nem ért, ezért biztosak lehetünk benne, hogy ha ő valamiről azt állítja, hogy soha nem térül meg, az jól fog jövedelmezni. Ha eddig bizonytalan lettem volna, most már bizonyos lennék, hogy jó befektetés.
Magyarok Pásztora
2021. november 26. 17:17
A fekete inkább a kurva anyját emlegesse.
Most80
2021. november 26. 17:11
...az semmi! Az érdekes az, hogy pont annyi évig uralkodott, ahány százalékot szerzett ANDRIS az előkínlódáson.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!