Érdemes elolvasni Péterfy Gergely eredeti Facebook-posztját

2021. november 09. 10:53

Ilyen best of SZDSZ butthurt-öt manapság nem lehet csak úgy bármikor olvasni.

2021. november 09. 10:53
null
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf

„Amúgy a csávónak érdemes elolvasni az eredeti Facebook-posztját. Süt belőle a taszító, májfoltos elitizmus, ami egy dologból sarjad: mi vagyunk a Művészet igazi letéteményesei, mert már a ‘70-es években is mi tojtuk a spanyolviaszt!

És ennyi. Semmi érvelés, csak a szokásos lölőzés, felemelt orral hülyeségek beszélése és egyebek.

Mi értjük, persze, honnan ez a gyomorból felöklendezett sértettség. Hát itt van ez a szerencsétlen magyar nép és nem érti meg őket! Túl jók ők Mucsa számára! Sorozatban három kétharmad, nem érik fel ésszel, hogy ők Jót Akarnak!

És ha nem érik fel ésszel, az azért lehet, mert a Balkán mindent beföd.

Na mindegy, ilyen best of SZDSZ butthurt-öt manapság nem lehet csak úgy bármikor olvasni, egyszer lehet szórakozni a bácsin. Szerintem nem semmi izgalmi állapotban lehetett, mikor posztolta a dörgedelmet.

Egészségére!”

Fotó: MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kurbitalis
2021. november 10. 05:17
66-ban született ez a szófosó kretén. Nagyon szeretne Kossuth-díjat, annyira szeretne Eszterszarházy megüresedett státuszába lépni. Ezért szorgalmasan dagasztja a semmit, leköpi székely őseit, de azért az ő révükön tolakodott be az irodalmi életbe. Költő-író felmenők. Neki csak a szófosóképesség maradt a tálentumból. Tehetsége nincs. A végtermékei által nem tudsz ismertséget szerezni. Hát időnként megsorozza a közéletet, mint Biden a klímacsúcsot.
kurbitalis
2021. november 10. 05:02
Ismertem ezt a kis retűt. A 11. ker. Bogdánfy utcai iskolába járt. Jékely a nagyapja, Jancsó Adrienn a nagyanyja, Áprily Lajos a nagyapaindédapja. Péterffy egy kommunista, de tehetséges szobrász. Az ő kölykük ez a szófosógép nímand. A kretén Bori húgával együtt nyilatkozták, higy nekik a nagyszülők életműve, szellemisége nem jelent semmit. Apucitól útmutatást kaptak. Két kis szalajtott, belpesti újproli
kaltran
2021. november 09. 19:16
Karinthy beordít a szekrénye alá: gyere ki te büdös nyúl, hiszen én csak meg akarlak simogatni....
Rugán
2021. november 09. 15:40
A művészet addig művészet amíg nem öncélú. Ezután ki mit szeret, olyan meddő vita, mint arról vitázni, melyik jobb halászlé, a tiszai, vagy a dunai. Baj ott kezdődik, hogy filozófiájában kétfajta ételről beszélünk. Szeretni lehet az egyiket, a másikat, de akár mindkettőt is. Öncélú célú művészetről ezt írta Iluh István: (Régi a példa, az 1970-es évekből, hogy ne a maiakon rágódjunk, ő belülről látta így.) A költő Az értelmet kivájja A versből Talán mert hírnevét félti Hiúságát ami sérti Ha mégis van aki érti
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!