Márki-Zay Péter Deák Dánielt is letiltotta Facebook-oldaláról

2021. november 06. 21:00

Miután Deák kommentje több lájkot kapott, mint Márki-Zay videója, a baloldal miniszterelnök-jelöltje letiltotta a politikai elemzőt.

2021. november 06. 21:00
null

Deák Dániel Facebook-oldalán osztotta meg, hogy Márki-Zay Péter letiltotta őt a közösségi oldaláról. „Ennyit a baloldali demokráciafelfogásról:

miután a kommentem több lájkot kapott, mint a videója, Márki-Zay Péter letiltott a Facebook-oldaláról!” 

– írta a politikai elemző.

Amint arról korábban beszámoltunk, Trombitás Kristófot is letiltotta oldaláról Márki-Zay Péter. Ahogy a publicista fogalmazott: „Akik a leginkább hivatkoznak a szólásszabadságra, azoknak fontosabb a legkevésbé”.

A hozzászólás, amiért a baloldali miniszterelnök-jelölt a tiltás mellett döntött: „Márki-Zay úr! Nagyon félrement valami a videóban, mert lényegében a határon túli magyarokat nevezi migránsoknak. Nekem például a kárpátaljai magyarok nem számítanak (idegen kultúrájú) illegális migránsnak, hanem nemzettársaim, akiket sok szeretettel látok a határainkon belül, ha szeretnének idetelepedni a rossz ukrajnai állapotok miatt. A kormány 2015-ben Európán belül az elsők között mondta ki, hogy az illegális bevándorlás rossz, kerítést is épített a határra, amiért rengetegen támadták hazánkat. Ezek után azt mondani, hogy valójában a Fidesz a bevándorláspárti és nem a baloldal, amely 2015-ben minden bevándorlás-ellenes intézkedést támadott, olyan mintha a fehérről akarná bebizonyítani, hogy az valójában fekete. Nem nagyon fog menni! Nem tudom, hogy direkt vagy véletlen keveri össze az illegális bevándorlókat a határon túli magyarokkal vagy a külföldi befektetőkkel, de ez így nagyon ciki!”

Fotó: Ficsor Márton

Összesen 193 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pista6
2021. november 08. 06:08
Márkipöcs választás után mehetsz nyugodtan cukorrépát kapálni!
edieTHEGREATeagle
2021. november 07. 17:32
"politikai elemző", aki az ellenzék min. elnök FB oldalán trollkodik... szánalmas.
geyza1947
2021. november 07. 16:09
A fidesz média rosszúl látja a dolgokat, azért tiltotta le mert ez a Deák kölök egy elvtelen politikai qrva, hiéna, ennyi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rókabácsi
2021. november 07. 13:53
VALLÁSOS FARIZEUS!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!