Budapesti Fidesz: Terel, vetít, kamuzik... Karácsony akcióban!

2021. november 12. 21:56

Vajon hány csontváz esik ki még abból a szekrényből? – teszi fel a kérdést a budapesti Fidesz Facebookra kitett videójában.

2021. november 12. 21:56
null

Zavaros és kínos magyarázkodást adott elő Karácsony Gergely az ATV-ben, miután kiderült, nem mondott igazat a Városháza eladásával kapcsolatban. Csütörtökön még fake newsnak nevezte azt, hogy el akarnák adni a Városházát, ám az azóta sorra nyilvánosságra kerülő felvételek ennek ellenkezőjét igazolják. Erről készített összeállítást a budapesti Fidesz szervezet, melyet meg is osztott Facebook oldalán. 

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
antioxi
2021. november 13. 17:14
Karácsony Hiperpasszív óvodást a gyurcsányi maffia fogja megpuccsolni, felkészül polgármesternek: Gy. Németh E.
llnnhegyi
2021. november 13. 14:54
Ahogyan ott nézel tátott szájja, meglepődvel,nem sok kell ahhoz,hogy úgy nézzél ki, mint Jakab Péter a parlamentben.
roughneck
2021. november 13. 10:56
Emberek, azert be bantsatok mar a Gerit! Nehez gyermekkora volt. 3 eves koraban anyukaja elvette tole a csilingelo villogo bugocsigajat es csak akkor adta neki vissza, amikor nagykoru lett. Ez olyan sulyos lelki torest okozott nala, hogy azota se heverte ki.
zakar zoltán béla
2021. november 13. 10:20
gyp
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!