Kisokost készített az iskoláknak a Budapest Pride

2021. november 05. 16:07

Szerintük igény van erre.

2021. november 05. 16:07
null

A Budapest Pride kisokost készített iskolapszichológusoknak és pedagógusoknak, hogy miért jogszerű továbbra is szakszerűen segíteni a hozzájuk forduló gyerekeknek – írja az elle.hu.

A szervezet közleményéből kiderül: már  szeptemberben, egy előadás keretein belül beszélgettek iskolapszichológusokkal, gyógypedagógusokkal és gyermekekkel foglalkozó szakemberekkel arról, hogy miért elengedhetetlen és milyen eszközökkel tudják támogatni a hozzájuk forduló diákokat „a nyáron elfogadott homofób és transzfób propagandatörvény árnyékában”.

Mint írják, az előadást követő sok kérdés és visszajelzés mentén úgy döntöttek, hogy igény van egy közérthető jogi kisokos létrehozására, ami körbejárja ezt a helyzetet.

Legfontosabb állítása a dokumentumnak, hogy továbbra is ugyanúgy lehet beszélni a szexuális orientációról és a nemi identitásról, mint eddig. Ennek kapcsán nemzetközi egyezményekre hivatkoznak.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

 

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2021. november 15. 12:42
"Kisokost készített az iskoláknak a Budapest Pride" Mindenkit aki ebben részt vett, és ezt felhasználja kemény börtönbüntetéssel sújtani! Gyenge a törvény! Minden kiadóra aki a gyerekekkel kapcsolatos gyereknyomorító könyvet kiad - keményen büntetni! Mindenkit aki a gyerekeket célozza meg a gyereknyomorító írásokkal, könyvet ír stb. keményen büntetni! Gyalázat, hogy olyan hézagos a törvény, hogy ezek a gyereknyomorító pedofil beteg férgek kiskapukon keresztül a gyerekeinkhez akarnak férkőzni! EL A GYEREKEINKTŐL MOCSKOS GYEREKNYOMORÍTÓ PEDOFIL BETEG FÉRGEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nem kérjük, követeljük a kormánytól, hogy a gyerekekkel kapcsolatosan minden utat ami hozzájuk vezethet a gyereknyomorító pedofil beteg buzik által, keményebb törvényt hozzanak! Mocskos aljas buzi férgek!
Okos Tojás
2021. november 07. 14:05
Dolce és Gabbana két korrekt meleg ember, akik elítélik a buzilobbit. Nem mellesleg kiváló illatú kölniket készítenek, férfiaknak és nőknek egyaránt.
patópál
2021. november 06. 12:17
Ki is hazudta azt legutóbb, hogy a kutya nem akar bemenni az iskolákba téríteni?
istvanpeter
2021. november 06. 09:45
Érdemes azonban tudni, hogy a gyermekek szexualizálása és megrontása nem egy pillanatnyi ötletből jött elő, hanem az úgynevezett - 1930 - frankfurti iskola kvázi neomarxista tudósai által megalapozott elmélet, amely szerint az emberi társadalmat mindenféle szélsőségek által kell szétverni és egyetlen világbirodalommá átalakítani.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!