Bige László: Márki-Zay az előválasztásoknál kért némi aprót

2021. november 13. 10:22

Az oligarcha esetében ez több millió forintot jelent.

2021. november 13. 10:22
null

Ahogy korábban már megírtuk, Bige László biztosította Márki-Zay Pétert, hogy amennyiben szüksége van rá, anyagilag is támogatja a kampányát. Az oligarcha megígérte, hogy annyit ad az ellenzék miniszterelnök-jelöltjének, amennyit kér.

A vállalkozó legutóbb az ATV Egyenes Beszéd című műsorában azt is elárulta, hogy „némi apróval” megtámogatta Márki-Zay Péter kampányát az előválasztáson, ami az ő esetében több millió forintot jelent. A beszélgetésből az már nem derült ki, hogy melyik fél volt a kezdeményező, de valahol találkoztak, Bige pedig jelezte, hogy szívesen támogatná a kampányt. Hangsúlyozta, hogy sem Karácsony Gergely, sem Gyurcsány Ferenc nem kapott tőle pénzt.

***

A Mandiner Reakcióval hétről hétre igyekszünk elmagyarázni fontos (itthoni és külföldi) közéleti ügyeket közérthetően és lényegre törően. Célunk, hogy néhány percben vázoljunk a Mandiner felületein egyébként bővebben és alaposan is kifejtett, bemutatott témákat. Az előző részeket itt és itt lehet megtekinteni, a mostani, harmadik részben Bige László milliárdos közeledését mutatjuk be a baloldalhoz, illetve újabban Márki-Zay Péterhez.

Nyitókép: YouTube/Partizán

Összesen 175 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
flesh ripper
2021. november 13. 14:50
Egy kapitális afrikai elefántbika lelövése Bigééknek, aprópénz (egy varacskos = 3000 Euró, Makizajos háziasítása, aprópénz..., de a hamisított műtrágyával való üzérkedés, feketézés, már nem apró-, hanem nagy pénz.
zakar zoltán béla
2021. november 13. 14:46
békabőgés bigebuga
írmag
2021. november 13. 14:46
Nem merül fel benned, hogy magyarellenes és a nemzetünkre ártalmas vagy?
gyaloggos
2021. november 13. 14:37
EGYELŐRE nem tudom, mi ténylegesen a baj Bigével? AZ, hogy baloldalinak mondja magát, nem kéne, hogy problem legyen. AHOGYAN az sem, hogy SZERÉNY PÉTERNEK, - aki minden IS -, adott "némi aprópénzt" az előválasztások idején. AZ más kérdés, hogy ÉRTELMETLEN Márki-Zayt támogatni. SOKKAL ÉSZSZERŰBB lenne BIGE részéről egy ÚJ, TÉNYLEGES BALOLDALI PÁRT alapítása !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!