Apróhirdetésben bukkantak a Városházára

2021. november 25. 22:05

„Eladó biciklit kerestem, helyette ezt találtam” – kommentálta a hirdetést Kubatov Gábor. „Érdemes végigolvasni a szövegét” – tette hozzá.

2021. november 25. 22:05
null

Apróhirdetésként bukkant a Városháza épületére Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója, felfedezését közösségi oldalán is megosztotta. Mint fogalmazott:

eladó biciklit kerestem, helyette ezt találtam.”

„Érdemes végigolvasni a hirdetés szövegét” 

Kubatov Gábor szerint érdemes a hirdetés szövegét is elolvasni.

– emelte ki a hirdetés szövegéből a képviselő.

A képviselő bejegyzését az alábbiakban tekintheti meg, a hirdetés teljes szövegét az alábbiakban változtatások nélkül közöljük.

A hirdetés teljes szövege:

„Impozáns épület eladó az V. kerület szívében

Tulajdonostól sürgősen eladó egy belvárosi, tehermentes utcafronttal rendelkező ingatlan, tágas belső terekkel. Villany, víz, gáz megoldva. Jó állapotú, a nyílászárók viszont cserére szorulnak (emiatt a megfelelő energetikai tanúsítvány beszerzése az új tulajdonosra vár. Az ingatlan jelenleg intézményi besorolású (DK-575), de átminősítéssel lakóingatlan is lehet. Az ingatlan lokalizációja miatt erbínebí üzemeltetésére is kiválóan alkalmas (kulcsszéfek felhelyezhetőek az utcafronti falakra).

Közvetlen környeztében buszmegálló (9,110,112,7,5), metró (1,2,3), rovarhotel, méhlegelő és hajléktalanszálló található. Jelenleg bentlakó bérlővel eladó, de saját célra és befektetésnek is kiválóan alkalmas. Rezsiköltség fogyasztástól és kormányváltástól függő.

Tetszőleges fekvésű (É,D,K,Ny), ugyanis az ingatlanba valahonnan mindig besüt a nap. Vezetékes hálózat korszerűsítésre szorul. Gendersemleges fürdőszoba elosztás. A jelenlegi tulajdonos megegyezés alapján 2024-ig akár vissza is bérelné az ingatlant. Az ingatlan kertkapcsolattal rendelkezik, de a kert kialakításának lehetősége az új tulajdonosra vár, ugyanis a kert jelenleg le van betonozva és parkolóként funkcionál. Ingatlanosok ne keressenek, kivéve ha baráti körből valók. Az ár irányár. Képeket privátban küldök. Bármikor szívesen bemutatom az ingatlant, akár munkaidőben is. Érdeklődés esetén, keressen bizalommal! Tisztelettel,

Karácsony Gelgely főpolgármester”

Karácsony szerint kamubotrány, Márki-Zay fideszezik, Gyurcsány meg inkább fánkot süt – így kezeli az ellenzék a Városháza-ügyet

Az ellenzék a Városháza-ügyben pár hét alatt a teljes tagadástól eljutott odáig, hogy igazából a Fidesz akarta megvenni a Városházát, nem pedig a főváros eladni. Összeomlott a baloldal kommunikációja a Városháza-ügyben. Bővebben is érdekel...

 

Fotó: Kubatov Gábor, Facebook

 

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Newman
2021. december 01. 22:59
VALAMIRE, JÓ LESZ NAA!!!
Brandon the great Negro
2021. november 27. 13:20
A náci miért nácizik? Nem vicces!
Bástyaelvtárs
2021. november 27. 11:05
Nem értem miért erőltetik a fasiszták a humort ha egyszer nem megy? Genetikailag alkalmatlanok hozzá
olajfa1
2021. november 26. 12:36
Szuper ez a hirdetési szöveg... Ha a szándékozók nem is tapossák egymást... azért a LIBÁK ELADÁSÁBAN nagy szerepet vállaló már jelentkezett hogy ő aztán nagyon ért ehhez is!... főleg hogy az eladó hogyan fizesse ki a vételárat, és annak ÁFA-ját...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!