Oltási akcióhét indul hétfőn

2021. november 17. 14:39

Első, második és harmadik oltást is adnak, nem kell regisztrálni, időpontot foglalni.

2021. november 17. 14:39
null

A kormány döntése értelmében oltási akcióhetet tartanak jövő hétfőtől vasárnapig – közölte a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára szerdai budapesti sajtótájékoztatóján. György István azt mondta,

az összes kórházban, 101 intézményben várják azokat, akik meg akarják kapni a koronavírus elleni vakcinát.

Nem kell sem időpontot foglalni, sem előzetesen regisztrálni – hangsúlyozta, hozzátéve: a lényeg, hogy minél többen részt vegyenek az akcióban.    

Első, második és harmadik oltásokat is adnak – jelezte az államtitkár. Kiemelte: fontosnak tartják az átoltottság növelését, mivel a delta variáns rendkívül agresszíven fertőz. Biztatják azokat, akik még nem kapták meg a vakcinát, hogy éljenek az akcióhét adta lehetőséggel.

(MTI)

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Andilla
2021. november 18. 01:22
Esse értem. Nem elég nagy az oltakozási kedv? Nincs elég oltakozó a hamarosan lejáró vak-cinákhoz? Mér nincs, ha ojjan jó?
Sorted87
2021. november 17. 22:27
Hajrá lehet felvenni a negyedik oltást is :D
libbantkommunista
2021. november 17. 21:37
Oltásterror. A fidesszel befejeztem.
erdei nyezega
2021. november 17. 16:56
mint mondtam.....senki nem tudhatja mi következik....akkor se ha beadatja, akkor se ha nem...a magam részéről mind 3 oltást felvettem..azokkal nem volt gondom, és a kovidon is átestem, lehet többször is...és jól megnyaggatott...az igaz..de ennek ellenére még mindig csak a sötétben tapogatózunk...pár év alatt kiderül ....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!