Karácsony az LMBTQ-lobbi kapcsán méltatja a Music Awardsot

2021. november 14. 14:44

A főpolgármester szerint komoly ügyről van szó.

2021. november 14. 14:44
null

Idén Budapesten a 25. MTV Europe Music Awards díjátadót. Ennek apropóján poszolt a Facebookon Karácsony Gergely: „Ma rendezik Budapesten a 25. MTV Europe Music Awardsot, ahol világhírű előadók lépnek majd fel. A koncert nemcsak szórakozási lehetőség lesz idén, hanem egy komoly ügy mellett, az LMBTQ közösség jogai mellett is kiáll.

és minden kirekesztett csoport mellett kiállunk.”

Hozzátette: „A rendezvény apropójából pénteken találkoztam a ViacomCBS vezérigazgatójával, Raffaele Annecchinoval. A ViacomCBS-hez több Magyarországon is fogható tévécsatorna tartozik, ahogyan a Music Awardsot rendező MTV is, akivel a jövőbeni együttműködés lehetőségéről is beszéltünk, Budapest szívesen ad otthont más műsoroknak is, fellendítve ezzel az épp csak újrainduló turizmust.”

Kép forrása: Facebook

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bokros Birka
2021. november 15. 10:06
Tedd ki a segged KanyiGeci a városháza ablakába, hátha azzal együtt megveszik azt! :D
ptrfarkas43
2021. november 15. 08:04
Csak sötét és gonosz emberek tudják támogatni, hogy az lmbqt iskolákban és ovikban élvezkedjen.
Kristály
2021. november 14. 20:50
Karácsonyi kivánunk beléd 3db. egyszerre.
monuskaroly
2021. november 14. 19:34
Én meg azt hittem hogy az MusicTV a zenéről szól. De kb. annyira mint az Eurovíziós dalfesztivál. Takarodjatok!!! Csak megbetegítitek a fiatalokat!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!